iLilPeep ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 Download Music Daniyal - Asli Manam متن آهنگ دانیال اصلی منم ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── یادم میاد زیر نور ماه ♫•♪ گفتم کی بابا اوضاع میشه رو به راه ♫•♪ گفت یه روز عروسی میشه توو کوچه ما ♫•♪ فهمیدم توو شکم گرسنه نی روده راست ♫•♪ دیدم معامله میزنن با هم مامور و دزد ♫•♪ گفتم باید بشم یه آدم مغرور و تخس ♫•♪ بابا حوصله نداره برام قصه بگه ♫•♪ تو ده ثانیه گرگه شنگولو خورد ♫•♪ واسه همینه یهو میگیرم خوی گرگ ♫•♪ یهو بلوزمو رنگ میکنم با خون تو ♫•♪ جنگی ترن از تو ماهی های تووی حوض ♫•♪ اصلی منم ولی تو شبیه ژانر خود من ♫•♪ توو جنگم با خودم پر تانک دور مغز ♫•♪ خدایی کمدیه بخوام باج به تو بدم ───├ ✦♪♫♪✦ ┤───جهت دانلود با دو کیفیت مختلف از لینک زیر استفاده کنید:[128 - 320] @Asli ?ino gosh dadi نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 @CrystalMaiden بوده دستم بیشتر اَ رگنار تَبر پ ن :اسمو گذاشتم همین اهنگ پلی بود در 9 ساعت قبل، CrystalMaiden گفته است: اصلی منم اصلی منم چرا شایعه میسازی نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در April 2, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 در 9 ساعت قبل، Asli گفته است: @CrystalMaiden بوده دستم بیشتر اَ رگنار تَبر پ ن :اسمو گذاشتم همین اهنگ پلی بود اصلی منم چرا شایعه میسازی نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 در 19 ساعت قبل، CrystalMaiden گفته است: Download Music Daniyal - Asli Manam متن آهنگ دانیال اصلی منم ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── یادم میاد زیر نور ماه ♫•♪ گفتم کی بابا اوضاع میشه رو به راه ♫•♪ گفت یه روز عروسی میشه توو کوچه ما ♫•♪ فهمیدم توو شکم گرسنه نی روده راست ♫•♪ دیدم معامله میزنن با هم مامور و دزد ♫•♪ گفتم باید بشم یه آدم مغرور و تخس ♫•♪ بابا حوصله نداره برام قصه بگه ♫•♪ تو ده ثانیه گرگه شنگولو خورد ♫•♪ واسه همینه یهو میگیرم خوی گرگ ♫•♪ یهو بلوزمو رنگ میکنم با خون تو ♫•♪ جنگی ترن از تو ماهی های تووی حوض ♫•♪ اصلی منم ولی تو شبیه ژانر خود من ♫•♪ توو جنگم با خودم پر تانک دور مغز ♫•♪ خدایی کمدیه بخوام باج به تو بدم ───├ ✦♪♫♪✦ ┤───جهت دانلود با دو کیفیت مختلف از لینک زیر استفاده کنید:[128 - 320] @Asli ?ino gosh dadi این چرا همش اسکی از این اون رفته نصف پارسالیپ نصف پیشرو نصف تتلو نصف شایع نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در April 2, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 در 9 دقیقه قبل، ViBES گفته است: این چرا همش اسکی از این اون رفته نصف پارسالیپ نصف پیشرو نصف تتلو نصف شایع حالت خوبه؟ نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در April 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۱۴ در 00:05، CrystalMaiden گفته است: حالت خوبه؟ ... نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در April 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2022 در 14 ساعت قبل، Asli گفته است: ... نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در April 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2022 Nadidam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در April 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۳۱ در 01:17، Moz گفته است: Nadidam کمتر بزن همیشه بزن عینکت را 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در May 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2022 خوبه نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.