CigareSoorati ارسال شده در March 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2022 با سلام خدمت همگی دوستان من می خواستم به باشگاه برم و نزدیکDrug house که متوجه حقایقی شدم و تصمیم گرفتم اونارو با شما درمیون بزارم. اول از همه لیدر دسته متوسطی TMF رو دیدم که چیز خاصی نبود ولی چند لحظه بعد متوجه دختر جوان و قربانی که به طرفش می رفت شدم. بعد از اینکه مواد رو به دخترک داد ظاهرا او توانایی پرداخت هزینش رو نداشت و با بی رحمی شروع به کتک زدن کرد! در اوج نا امیدی و وجود نداشتن امنیت در شهر شاهد وارد افسر FBI برای کمک به مردم بودیم. همونطور که می بینید به جای برخورد کمک توسط پلیس شهر صورت میگیرد! و بیشتر مردم حتی پلیس ها وارد دام کثیف اعتیاد شده اند! 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در March 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2022 دهنت خیلی باحال بود کتک خوردنش ملسه 1 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoMeR ارسال شده در March 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2022 (ویرایش شده) به امید شکستن زنجیره فساد ویرایش شده March 26, 2022 توسط HoMeR 1 نقل قول ο Όμηρος لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در March 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2022 چه بد میزد نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTBrok ارسال شده در March 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2022 نقل قول قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ✞☬☬✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در March 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2022 از طوریسمو فهمیدم که دختر نبود نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۶ در 22:34، CigareSoorati گفته است: با سلام خدمت همگی دوستان من می خواستم به باشگاه برم و نزدیکDrug house که متوجه حقایقی شدم و تصمیم گرفتم اونارو با شما درمیون بزارم. اول از همه لیدر دسته متوسطی TMF رو دیدم که چیز خاصی نبود ولی چند لحظه بعد متوجه دختر جوان و قربانی که به طرفش می رفت شدم. بعد از اینکه مواد رو به دخترک داد ظاهرا او توانایی پرداخت هزینش رو نداشت و با بی رحمی شروع به کتک زدن کرد! در اوج نا امیدی و وجود نداشتن امنیت در شهر شاهد وارد افسر FBI برای کمک به مردم بودیم. همونطور که می بینید به جای برخورد کمک توسط پلیس شهر صورت میگیرد! و بیشتر مردم حتی پلیس ها وارد دام کثیف اعتیاد شده اند! @AbbasMZ خودت به این FBI رسیدگی کن! نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 در 42 دقیقه قبل، Sanaka گفته است: @AbbasMZ خودت به این FBI رسیدگی کن! کارای اداریشو انجام میدم نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 @CigareSooratiمجله شما تایید شد، شما در جلسه هفتگی 45,000$ دریافت خواهید کرد. نقات مثبت: انتخاب موضوع خوب. نقاط منفی: از جزییات کمی استفاده شده. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RPZ ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 خیییلی خووووب بود نقل قول اَگه زَمین خوب بود, خُدا اُون بالا نِمیرَفت. چِقَدر چیــــــــــپ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jail ارسال شده در April 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 ای روزگار چه مملکتی داریم ایییی روزگار نقل قول __<انسان ها زمان مرگشون میفهمن که چه ادمی بودن>__ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.