Tabriz ارسال شده در March 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2022 (ویرایش شده) سلام دوستان امروز چنتا براتون جوک میخوام بزارم شاید یه لبخند کوچیک رو صورتتان بیارم. . . نسبت خانوادگی از یک دیوونه میپرسن چرا دیوونه شدی؟ میگه من یک زن گرفتم که یک دختر 18 ساله داشت. دختره زنم با بابام ازدواج کرد. پس زنم مادرزنه پدرشوهرش شد(دقت کنید). دختر زن من پسری زایید که داداشه من و نوه ی زنم بود . پس نوه ی منم بود. پس من پدربزرگه پسرم بودم . پس زن من….. زیاد فکر نکن! قاطی میکنی!!(فکر کنم باید بهش حق بدیم که دیوونه شده!!) . . . در تیمارستان يه روز يه دكتره سه تا ديوونه روميبره تو اتاقش تست كنه ببينه خوب شدن يا نه بهشون ميگه فكركنيد سيب زميني هستيد داريد سرخ ميشيد اولي و دومي شروع مي كنن به پريدن دكتره ميگه چي كار ميكنيد ديوونه ها ميگن خب داريم جيليز ويليز مي كنيم دیگه. سومي هم آروم مي شينه. دكتره ميگه خب حتما خوب شده ازش مي پرسه الان در چه حالی؟ ميگه روغن کم ریختن من چسبيدم به ته ماهي تابه!؟ . . .قلمراد قبرکن میشه ، یه روز داشته یه مرده رو خاک می کرده که یهو مرده زنده میشه و همه فرار می کنن. بعد از یکی دو دقیقه قلمراد داد میزنه: آهای مردم برگردید برگردید ، نترسید ، وَکُشتمش... لطفا اگه دوست داشتید لایک کنید یا همون واکنش نشون بدید و نظرتون رو بگید ممنون. ویرایش شده March 26, 2022 توسط Tequil 1 2 نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در March 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2022 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2022 در 21 ساعت قبل، Tequil گفته است: دختره زنم با بابام ازدواج کرد. حرام است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در March 27, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2022 در 3 ساعت قبل، 404 گفته است: حرام است. خدا فک کنم برا همین حرام کرده که دیونه نشیم 1 نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در March 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2022 در 23 دقیقه قبل، Tequil گفته است: خدا فک کنم برا همین حرام کرده که دیونه نشیم صیحیح 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در March 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2022 ممنون از @lordreza عزیز و @ikamyar عزیز و @404 2 نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در March 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2022 چقدر باباعه پایه بوده 1 نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در March 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2022 در 4 ساعت قبل، West گفته است: چقدر باباعه پایه بوده اره اگه اون دختره نبود فک نکم میزاشت ازدواج کنه نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۶ در 21:53، Tequil گفته است: سلام دوستان امروز چنتا براتون جوک میخوام بزارم شاید یه لبخند کوچیک رو صورتتان بیارم. . . نسبت خانوادگی از یک دیوونه میپرسن چرا دیوونه شدی؟ میگه من یک زن گرفتم که یک دختر 18 ساله داشت. دختره زنم با بابام ازدواج کرد. پس زنم مادرزنه پدرشوهرش شد(دقت کنید). دختر زن من پسری زایید که داداشه من و نوه ی زنم بود . پس نوه ی منم بود. پس من پدربزرگه پسرم بودم . پس زن من….. زیاد فکر نکن! قاطی میکنی!!(فکر کنم باید بهش حق بدیم که دیوونه شده!!) . . . در تیمارستان يه روز يه دكتره سه تا ديوونه روميبره تو اتاقش تست كنه ببينه خوب شدن يا نه بهشون ميگه فكركنيد سيب زميني هستيد داريد سرخ ميشيد اولي و دومي شروع مي كنن به پريدن دكتره ميگه چي كار ميكنيد ديوونه ها ميگن خب داريم جيليز ويليز مي كنيم دیگه. سومي هم آروم مي شينه. دكتره ميگه خب حتما خوب شده ازش مي پرسه الان در چه حالی؟ ميگه روغن کم ریختن من چسبيدم به ته ماهي تابه!؟ . . .قلمراد قبرکن میشه ، یه روز داشته یه مرده رو خاک می کرده که یهو مرده زنده میشه و همه فرار می کنن. بعد از یکی دو دقیقه قلمراد داد میزنه: آهای مردم برگردید برگردید ، نترسید ، وَکُشتمش... لطفا اگه دوست داشتید لایک کنید یا همون واکنش نشون بدید و نظرتون رو بگید ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در March 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺑﻪ ﺗﻌﻤﻴﺮﮐﺎﺭ ﮐﻮﻟﺮ ﻣﻴﮕﻪ ﺁﻗﺎ ﮐﻮﻟﺮﻣﻮﻥ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ میاین ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻌﻤﻴﺮ؟ ﺗﻌﻤﻴﺮﮐﺎﺭ : ﺧﺎﻧﻢ ﮐﻮﻟﺮﺗﻮﻥ ﺁبیه؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻓﻘﻂ ﺩﻭﺭﺵ ﺁﺑﻴﻪ ﻭﺳﻄﺶ ﺳﻔﻴﺪﻩ !! ﺧﺪﺍﻳﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻳﻨﻮ ﺑﺬﺍﺭ ﺗﻮ ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.