Arvan ارسال شده در March 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: توضیحات کامل:سلام.وقتی که وارد لانچر میشم تا وارد بازی میشه کرش میشه لانچر پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم مشکل هست و درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه
LoverBoy ارسال شده در March 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 گیم رو کلا حذف کنید دوباره نصب کنید بعد سیستم رو ریست کن درست میشه منم این مشکلو داشتم. نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه
Luck ارسال شده در March 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 در 6 دقیقه قبل، MohaNaa گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: توضیحات کامل:سلام.وقتی که وارد لانچر میشم تا وارد بازی میشه کرش میشه لانچر پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم مشکل هست و درست نشد چه ارروری میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Arvan ارسال شده در March 16, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 کرش میشد. حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه
SpineR ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: توضیحات کامل:سلام من وقتی وارد بازی میشم مینویسه شما کرش شودید چند بار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشده چیکار کنم. اگه میشه لطفاً درستش کنید نقل قول لینک به دیدگاه
SpineR ارسال شده در April 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2022 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: توضیحات کامل:سلام من وقتی وارد بازی میشم مینویسه شما کرش شودید چند بار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشده چیکار کنم. اگه میشه لطفاً درستش کنید https://s6.uupload.ir/files/bandicam_2022-04-03_12-40-31-080_zrpp.jpg نقل قول لینک به دیدگاه
Arvan ارسال شده در April 4, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۱۳ در 18:46، Kingsina0 گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: توضیحات کامل:سلام من وقتی وارد بازی میشم مینویسه شما کرش شودید چند بار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشده چیکار کنم. اگه میشه لطفاً درستش کنید منم این مشکل داشتم انتی ویروس سیستم عوض کردم درست شد شاید از انتی ویروس سیستم باشه نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.