Sharden ارسال شده در March 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در March 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ در 19:06، DARTHHOOMAN گفته است: متریال مپ رو عپض نکنی خیلی پشخمکی میشه امتحان کردم بعد خیلی ضایه میشه شب بهتریم کار یکاریه کع نور تو شب رو اسفالت بیوفته انگار جاده خیس است عوض کردم یه قسمتایی رو جالب شد ولی خیلییی حجم گرفت ۴ قسمت چنج دادم شد ۷۰۰و خورده ای مگ در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ در 15:21، mmmaaabbb گفته است: سلام تقریبا کی آماده استفاده برای عموم میشه؟ انشالاه بعده عید خیلی کار داره تازه یه راهی پیدا کردم بشه رو لانچر اوردش بالا ولی فکر کنم کار کنه برا همین باید با دیتا پک بازی عوضش کنم تا شاید اوکی شد گرافیک ولی بقیه از جمله ماشین ها ، صدا ها کاراشون انجام دادم در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۴ در 08:52، DARTHHOOMAN گفته است: دوست داری اگر که شد تو تیم ماد سازیمون(انشالله علی بگه باشه) تو هم باشی اگر باعث مزاحمت نمیشه، چرا که نه خیلیم عالی. 1 نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در April 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2022 نایس پسر نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadZahr ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 بعد عید شد والا نتونستی کاری کنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ruger ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 عالی به نظر میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۳ در 23:51، JohnnyDepp گفته است: سلام دوستان امروز اومدم یه خبر خوب بهتون بدم که دارم رویه یه پک ماد گرافیکی کار میکنم که به زودی آن را به اشتراک میزارم تا شما دوستان بتوانید استفاده کنید. رونمایی قبل و بعد از مود: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۳۱۴_۲۳۳۰۴۳۲۱۲_6l.mp4/ منتظر نظر شما دوستان هستیم. واقعا عالیه نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrBiG ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۳ در 23:51، JohnnyDepp گفته است: سلام دوستان امروز اومدم یه خبر خوب بهتون بدم که دارم رویه یه پک ماد گرافیکی کار میکنم که به زودی آن را به اشتراک میزارم تا شما دوستان بتوانید استفاده کنید. رونمایی قبل و بعد از مود: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۳۱۴_۲۳۳۰۴۳۲۱۲_6l.mp4/ منتظر نظر شما دوستان هستیم. حرف نداره اما کسی مثل من به خاطر ضعیف بودن سیستمش میاد سن آندریاس پلی میده، این که ران نمیشه رو این سیستم ویرایش شده July 28, 2022 توسط Brutalest نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 رو سیستم زغالی کار میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۳ در 23:51، JohnnyDepp گفته است: سلام دوستان امروز اومدم یه خبر خوب بهتون بدم که دارم رویه یه پک ماد گرافیکی کار میکنم که به زودی آن را به اشتراک میزارم تا شما دوستان بتوانید استفاده کنید. رونمایی قبل و بعد از مود: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۳۱۴_۲۳۳۰۴۳۲۱۲_6l.mp4/ منتظر نظر شما دوستان هستیم. عالی بود خسته نباشید امیدوارم هرچه زودتر آماده بشه و به اشتراک بزارید در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ در 01:30، JohnnyDepp گفته است: عوض کردم یه قسمتایی رو جالب شد ولی خیلییی حجم گرفت ۴ قسمت چنج دادم شد ۷۰۰و خورده ای مگ ارزششو داره ولی نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SharaB ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 (ویرایش شده) آماده نشد؟ ویرایش شده August 13, 2022 توسط Sina58 نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tomy4163819 ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۳ در 23:51، JohnnyDepp گفته است: سلام دوستان امروز اومدم یه خبر خوب بهتون بدم که دارم رویه یه پک ماد گرافیکی کار میکنم که به زودی آن را به اشتراک میزارم تا شما دوستان بتوانید استفاده کنید. رونمایی قبل و بعد از مود: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۳۱۴_۲۳۳۰۴۳۲۱۲_6l.mp4/ منتظر نظر شما دوستان هستیم. کی میاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 Nice نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asir ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 خوبه ولی FPS کم میکنه به نظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IMARMIN2023 ارسال شده در November 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 ماد گرافیک پس کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در December 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2023 دست های پشت پرده در کار است....! نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.