رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ - فکشن Carjack

Original

ارسال‌های توصیه شده

عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

- توضیح کامل باگ:  همونطور که در تصاویر به وضوح مشخصه این باگ  دوبار برای من اتفاق افتاد. وارنی میاد که شما چون از ماشین پیاده شدید دیگه نمیتونید به فرد وانتد بدید 

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 
ag-sa-0108_qcd.jpg
ag-sa-0107_8tsa.jpg

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 
ه قبل از این مسیج، هیچ وارنی نیومد که اقا میتونی به این وانتد بدی چون کارجک کرده. (حدس میزنم وقتی پلیر دکمه F رو نزدیک یک ماشین فکشن بزنه، بهش وارن میده که عضو این فکشن نیستی، ولی  برای بنده وارن وانتد میاد وقتی پیاده میشم.  درحالی که اون اصلا F نکرده!)  اصلاحات لازم لطفا انجام بشه، باتشکر.

Originall.png

>---------------------------------------------------------------------------------<

======================================================================================

عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما

نتیجه ی سلیقه و میل داوریم

نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 2 هفته بعد...
در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۲ در 12:45، Original گفته است:

عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

- توضیح کامل باگ:  همونطور که در تصاویر به وضوح مشخصه این باگ  دوبار برای من اتفاق افتاد. وارنی میاد که شما چون از ماشین پیاده شدید دیگه نمیتونید به فرد وانتد بدید 

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 
ag-sa-0108_qcd.jpg
ag-sa-0107_8tsa.jpg

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 
ه قبل از این مسیج، هیچ وارنی نیومد که اقا میتونی به این وانتد بدی چون کارجک کرده. (حدس میزنم وقتی پلیر دکمه F رو نزدیک یک ماشین فکشن بزنه، بهش وارن میده که عضو این فکشن نیستی، ولی  برای بنده وارن وانتد میاد وقتی پیاده میشم.  درحالی که اون اصلا F نکرده!)  اصلاحات لازم لطفا انجام بشه، باتشکر.

نه من تو فکشن نیستم و این وارن برای من خیلی زیاد اتفاق افتاده 

??

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...
  • مؤسس

با سلام.

این پیغام به این معناست که اگر شما را می توانست پیاده کند و سوار ماشین شما شود ماشین دزد محسوب میشد اما به دلیل اینکه پیاده شدید دیگر به عنوان ماشین دزد محسوب نمی شود. این موضوع بررسی نمی شود که آیا اصلاً بازیکن امکان ورود به آن ماشین را دارد یا خیر چون اگر نداشته باشد اصلاً نمی تواند که وارد شود و این پیغام را می توانید نادیده بگیرید.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...