ThiS ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادمه خوبی هستم مهربانم - خوش قلب هستم و قلب کسیو سعی میکنم نشکنم و ناراحتش نکنم - دست به ایمینگ ام خوبه و خوب میتونم گانری کنم - باس میرم و بافرم - مرام و معرفت دارم و واسه رفیقام جونمو میدم - همیشه سعی دارم با شوخیام اطرافیانم رو بخندونم - کسی رو ببینم که کمک نیاز دارد بهش کمک میکنم - همیشه سعی دارم کم حرف باشم و حرف های خوبی بزنم - قوانین رو خوب میخونم و بهش پایبندم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون رفیقام از اونجا استعفا دادن و رفتن منم دیدم تنهام استعفا دادم و اینکه ممبرا خوب همدیگر رو کاور نمیدادن و توی وار میباختیم ، یک دلیل دیگه این بود سیستمم دچار مشکل شد و الان اوکی شده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من همیشه فکشن بالاس رو دوست داشتم بخاطر اینکه رنگش قشنگه و اینکه رفیقام میخان بیان با هم دیگه وار بدیم و رتبه ۱ دسته متوسط رو بگیریم، لیدرش رو از چندسال پیش میشناسم بچه خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مثل همیشه که به این فکشن میآمدیم رتبه اول دسته متوسط رو کسب میکردیم و اینکه میخایم با بچه ها جمع بشیم و لحظات خوشی رو بگذرونیم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالا 5 بار نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/365/#findComment-918119 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IllyA ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر، گیمر، مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل ۲ ساعت تا ۵ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوب، بروبکس خوب، لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کلا فکشن خوبیه اینجا بودن حال میده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار نقل قول Iliya Alizadeh Moghadam BukkitJava, JS, Web, Bug Hunter, UX Writer, Game Modifier, Gamer and certified Python developer My Bloodies لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/365/#findComment-918183 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل (ویرایش شده) درود لطفا پست برای عضویت اقلیت ارسال نکنید. درحال اولویت بندی هستیم تمامی ارسال های بعد این پست فاقد اعتبار هستند. ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط ShibeMarG 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/365/#findComment-918440 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.