رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: BraiNLess.png
• سن واقعی: 19
• اسم واقعی: امیرحسین
• در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادمه خوبی هستم مهربانم - خوش قلب هستم و قلب کسیو سعی میکنم نشکنم و ناراحتش نکنم - دست به ایمینگ ام خوبه و خوب میتونم گانری کنم - باس میرم و بافرم - مرام و معرفت دارم و واسه رفیقام جونمو میدم - همیشه سعی دارم با شوخیام اطرافیانم رو بخندونم - کسی رو ببینم که کمک نیاز دارد بهش کمک میکنم - همیشه سعی دارم کم حرف باشم و حرف های خوبی بزنم - قوانین رو خوب میخونم و بهش پایبندم
• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت
• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):  12:00- 17:00
• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون رفیقام از اونجا استعفا دادن و رفتن منم دیدم تنهام استعفا دادم و اینکه ممبرا خوب همدیگر رو کاور نمی‌دادن و توی وار میباختیم ، یک دلیل دیگه این بود سیستمم دچار مشکل شد و الان اوکی شده
• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):
من همیشه فکشن بالاس رو دوست داشتم بخاطر اینکه رنگش قشنگه و اینکه رفیقام میخان بیان با هم دیگه وار بدیم و رتبه ۱ دسته متوسط رو بگیریم، لیدرش رو از چندسال پیش میشناسم بچه خوبیه
• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مثل همیشه که به این فکشن می‌آمدیم رتبه اول دسته متوسط رو کسب میکردیم و اینکه میخایم با بچه ها جمع بشیم و لحظات خوشی رو بگذرونیم.
• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالا 5 بار

PA PA PAAA

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/365/#findComment-918119
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Illya.png

• سن واقعی: 16

• اسم واقعی: ایلیا

• در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر، گیمر، مهربان

• روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل ۲ ساعت تا ۵ ساعت.

• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00

• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80

• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوب، بروبکس خوب، لیدر خوب

• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کلا فکشن خوبیه اینجا بودن حال میده

• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار

Iliya Alizadeh Moghadam

BukkitJava, JS, Web, Bug Hunter, UX Writer, Game Modifier, Gamer and certified Python developer

Illya.png

My Bloodies

ShibeMarg.png

MehranSlap.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/365/#findComment-918183

درود لطفا پست برای عضویت اقلیت ارسال نکنید.

درحال اولویت بندی هستیم

تمامی ارسال های بعد این پست فاقد اعتبار هستند.

ویرایش شده توسط ShibeMarG
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/365/#findComment-918440

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...