MatinRz ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱6 • اسم واقعی:متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان مسلمان خوش قلب صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-17:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه به این فکشن بیایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانر قوی هستم و چون میدونم لیاقت اینکه به این فکشن بیایم رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 60بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIDINTANHA ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آیدین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،خوش اخلاق، صبور، اهل گیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00 - 6:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد گرفتن مقام و تجربه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تازه میخوام بیام. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 48 • اسم واقعی: شعبون • در چند کلمه خود را توصیف کنید: چاقوکش، دعوایی، تحت تعقیب توسط FBI، لوتی، علاقه مند به ساطور و قصاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟: 15:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ برم تو تورف و وار با سلاح سرد با بقیه درگیر شم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دسته متوسط علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط Buff نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی:محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال مهربون و علاقه مند بودن به دسته متوسط • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲:۰۰ تا ۹:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه ای متفاوت و علاقه داشتن به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که گانرینم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در 37 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 37 دقیقه قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: انتقاد پذیر،قوی،باهوش، عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:استعفا و برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):رفتن به دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خاطره سازی با ممبر های جدید و زیبا، و از این فکشن خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 18+ نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.