Fayez ارسال شده در یکشنبه در 20:25 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خاکی، درونگرا، مودی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کار کردن و کسب درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اقلیت جذاب و پرطرفداریه منم بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول ' Life goes by, but you have to live with a smile on your face لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950897 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hushang ارسال شده در یکشنبه در 20:25 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال خوشبرخورد قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: پیرشدیم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهترین فکشن و اکثر دوستام اینجا حضور دارند. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش رنگس زیباست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950898 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در یکشنبه در 20:26 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:26 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عمو مهدی بزرگ، اینقدر بزرگ: • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کودک باز - فعال حقوق کودکان - مبارز علیه قاچاقچیان کودک • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قاچاقچیان شهیدم کردن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ماساژ تایلندی - مغز متفکر و حکیم - برای مبارزه با قاچاقچیان کودک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون صورتیه و برای ماساژ دادن ممبرای صورتی اومدم اینجا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۷۵۰ بار در روز ویرایش شده یکشنبه در 20:27 توسط BigMeeTi 1 5 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950900 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dracula ارسال شده در یکشنبه در 20:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور پرانرژی فعال و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای این که به Bll بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم Bll فکشن مورد علاقه و خیلی خوشم میاد ازش و لیدره خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از متوسط خوشم میاد و مخصوصا Bll که فکشن مورد علاقه هستش و لیدر خوبی هم داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 260 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950904 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoDaKi ارسال شده در یکشنبه در 20:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:36 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، صبور، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خیلی خوبی داره و علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این فکشن و قوانینش رو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول همه داداشام رفتن نمیدونم چرا نمیارم گیرشون لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950912 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chief ارسال شده در یکشنبه در 20:37 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:37 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: بنیامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر دلسوز مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدرش عالیه و دوست داشتنی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 + نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚w𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950914 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightWarrior ارسال شده در یکشنبه در 20:42 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قانون مند شوخ طبع تابع قوانین مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی - رفتن به اقلیت های دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این اقلیت علاقه دارم - دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چونکه علاقه دارم میتونم موفق شم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸۵ بار نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒆𝒔𝒕 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 رو کیفیت خودت کار کن نه رو کیفیت عکسات.. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950921 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAK88 ارسال شده در یکشنبه در 20:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:45 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00 - 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته متوسط و تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و کارم رو بلدم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 50+ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950925 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsancvqs ارسال شده در یکشنبه در 20:52 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:52 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربان عاقل باهوش خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من به اینجا علاقه دارم و اینجا جای خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانین مسلط هستم و میخواهم به این فکشن کمک کنم تا کار را سریع تر انجام دهد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 4 بار ویرایش شده یکشنبه در 20:52 توسط ehsancvqs نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950937 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در یکشنبه در 20:52 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، کاربلد ، با تجربه ، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت روزانه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفاء دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه ، جذاب شدن بازی ، سرگرم شدن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بله هست و میخوام تجربش کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 30 بار روزانه نقل قول Shadow Syndicate ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ Nothing is imPossaible when God is on your Side ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950939 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsancvqs ارسال شده در یکشنبه در 20:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:54 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربان عاقل باهوش خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من به اینجا علاقه دارم و اینجا جای خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانین مسلط هستم و میخواهم به این فکشن کمک کنم تا کار را سریع تر انجام دهد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950942 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tofaan16 ارسال شده در یکشنبه در 20:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:58 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: ابولفضل در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور. باحوصله. آرام و کمی هم مهربان و فعال و پر انرژی روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp0 برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و جای مناسب برای فعالیت و سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم و میخام فعالیت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار ویرایش شده یکشنبه در 20:59 توسط Tofaan16 نقل قول ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ :𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950948 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MOHAMMADAMINKH ارسال شده در یکشنبه در 21:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمدامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربان قشنگ و خوش سلیقه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): زیرا به اینجا علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای.اینکه به قوانین مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950949 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarNet ارسال شده در یکشنبه در 21:06 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:06 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و با مرام و معرفت همچنین مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای کسب تجربه بیشتر در اقلیت های دیگر . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون لیدر خوب و خونگرم و فکشن خوبیه و علاقه دارم بهش. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این اقلیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 ویرایش شده یکشنبه در 21:08 توسط WarNet نقل قول هر چی خواستیم یا گرون بود یا گناه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950953 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayra ارسال شده در یکشنبه در 21:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار نقل قول My account: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950971 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در یکشنبه در 21:59 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:59 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:جمال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، خوش اخلاق ، با تجربه و گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰+ نقل قول My Account: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950974 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nicotine ارسال شده در یکشنبه در 22:08 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:08 . عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آروم، خونسرد، فعال، وظیفه شناس، خون گرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00- 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم ازش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه جدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله و کسب تجربه جدید • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول :𝕸𝖞 𝖆𝖈𝖈𝖔𝖚𝖓𝖙 با واقعیت روبرو شو... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950976 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nasakh ارسال شده در یکشنبه در 22:13 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم با شخصیت و با ادب و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه جدید کسب میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+بار نقل قول : My Account ♡ ♡ چشات شهر منـہ کـہ شهر قصست ♡ ◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950979 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kingamin00 ارسال شده در یکشنبه در 22:35 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:35 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربان عاقل باهوش خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای رنک 2 گرفتن و رفتن به فکشن متوسط و خستگی از فکشن قبلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من به اینجا علاقه دارم و اینجا جای خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانین مسلط هستم و میخواهم به این فکشن کمک کنم تا کار را سریع تر انجام دهد و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 4 بار ویرایش شده یکشنبه در 22:36 توسط kingamin00 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950989 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bloodyninja ارسال شده در یکشنبه در 22:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام و صبرو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:00 7:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:گرفتن rank2و خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟برای.اینکه به قوانین مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-950998 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
godpersian3 ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: سام • اسم واقعی: ۱۵ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون - صبور - خون سرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه بیشتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول My Account: https://uploadkon.ir/uploads/7ae605_25IMG-20251105-181853-423.jpg My Bro: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-951017 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireWarrior ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،خوش اخلاق، صادق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP-80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانین پایبند هستم و به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 دنبال بهترین نباش ! دنبال یه آدم معمولی باش که سعی میکنه برات بهترین باشه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-951018 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirhas1390 ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان جنگجو. صبور. اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶تا۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبودن لیدر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گرفتن رنک ۲ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعال و صبور و مهربانم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ تا۴ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-951020 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrhamed ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور- ارام- باحوصله- ساکت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به خاطر تنوع و کسب تجربه دیگر فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به خاطر علاقه و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخواهم در این فکشن پیشرفت کنم و فرصت مناسبی برای من است و فکشن فوق العاده ای هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول :My account :My friend لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-951022 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Decayin ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: صدرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: به قوانین بازی عمل میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه جدید و رفتن به دسته های بالاتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کسب تجربه جدید • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/368/#findComment-951023 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.