Abolfazlfars ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با ادب و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (02:00 - 10:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به دسته متوسط و لیدر خوب و فعالیت زیاد من • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری قوی و علاقه دارم و پرفعالیت هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FearMaster ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی:افشین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان مسلمان خوش قلب صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-17:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه به این فکشن بیایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای اینکه خیلی به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانر قوی هستم و چون میدونم لیاقت اینکه به این فکشن بیایم رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMATRIX ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق پنل: سن واقعی: 20 • اسم واقعی: ایمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر قوی با معرفت شجاع عشق لاتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 16 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به خاطر علاقه و بخاطر لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتوانم گانری کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +15 نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamazi ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:22 • اسم واقعی:مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinHo3eini ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربان صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون درباره این فکشن اطلاعات کافی دارم و به قوانین مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 10 بار نقل قول GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمدصفا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00.06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به خاطر وار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nullef ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون صبور آرام بخشنده پایبند قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به فکشن های دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به گانری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در 44 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 44 دقیقه قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - گانر - مهربان - فعال - آشنا به قوانین - محبوب. • روزانه چقدر بازی می کنید؟+۴ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه ای به دسته ویژه پیدا نکردم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): پیوستن به فکشن - وار زدن - علاقه مندم دوباره تو دسته متوسط وار بدم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانری خوبی دارم و به قوانین مسلط هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۱۵ بار. نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noman ارسال شده در 39 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 39 دقیقه قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: نعمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، مهربان، صبور، بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟5یا6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:10fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون از این فکشن بسیار خوشم میاد و دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قانون مندم . با حوصله ام . و از این فکشن بسیار خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 29 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دقیقه قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری مهربان و باهوش و حقوقدان و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای علاقه داشتن و ایجاد سابقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای گانری خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinRz ارسال شده در 25 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دقیقه قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:16 • اسم واقعی:متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تا بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم این فکشن رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 50+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salakhi ارسال شده در 18 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دقیقه قبل سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر شاد پر از شادی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول :My account :MyBro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RTmixr ارسال شده در 6 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دقیقه قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام و صبور و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 الی 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 06:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در دسته ملایم بودم و برای امدن به دسته متوسط ترک کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به نظر خودم گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.