EverHero ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: : • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران - باجنبه - توانا - خوش اخلاق - مهربان - آرام - پرتلاش - خدادوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: leave از دسته ملایم با رنک 2 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودن درآمد بنظرم میتونه تجربه خوبی در این فکشن کسب کنم و به خوبی اکتیویتی بزنم و به سرور خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار ویرایش شده September 19 توسط Danial123 ناقص بودن پست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEGGIN ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادم ارام سرش تو کار خودشه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00تا 17:00 الی 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بیام دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farnam2004fr ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: فرنام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاردرست و حواس جمع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 16:00 و 20:00 تا 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و بنظرم توش پیشرفت میکنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مسئولیت پذیر و فعالم چه جایی بهتر از اینجا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالای 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و خشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 12:00 و 22:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند میباشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند به جنگ و درگیری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ، بامرام،صبور،هدفمند،مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): قبلا اینجا بودم ولی چون ساسپند بودم نتونستم دوباره بیام الان که تموم شده میخوام بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همیشه جز تاپ ها بوده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار 1 نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: نیما • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون با حوصله باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند میباشم به این اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد به این اقلیت و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زیبا خوش اخلاق مهربون شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دسته متوسط را بیشتر دوست دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط را بیشتر دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همه اعضا را میشناسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teymurnplasht ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام گانر پرتلاش و هدفمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل اینکه تا حالا دسته متوسط نبودم و میخوام تجربه کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه همش مربوط به گانری هست و خیلی خوبه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حمید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان قوی و گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:استفا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوسش دارم و فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشم @Hazzard داخلشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۱۰ بار نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:20 • اسم واقعی:سامان • در چند کلمه خود را توصیف کنید:باهوش , مهربون و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به این اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):رنگشو دوست دارم و میتونم از پس اکتیویتیش بر بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در موردش اطلاعات دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید:باهوش , مهربون و فعال با ادب و عاشق ورزش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به این اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):رنگشو دوست دارم و میتونم از پس اکتیویتیش بر بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در موردش اطلاعات دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CarX ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون_جذاب_اهلکار_باادب_باحال_رفیقباز_خوشاخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟3الی4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00الی00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟لیدرخوبیداره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Art ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، با اخلاق، فعال. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:حوصله نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون اقلیت خوبي هست و من خیلی دسته متوسط رو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این فکشن دوستانم هستند و لیدر خوبی دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲الی ۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:آمدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عاشق این فکشن هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:۶بار نقل قول به قول چارلی چاپلین عادت ندارم درد دلم را به هرکسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم، نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آروم - مهربان - با اخلاق - مسئولیت پذیر - افسرده - دور از اجتماع - منزوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 12:00 || 15:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نمیکردم- خسته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جای بهتریه از نظره خودم برای من • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه، دوست دارمش، بنظرم جای خوبیه واسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰+ نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Br0king818 ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، با حوصله، خوش اخلاق، با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بنظرم فکشن خوب و باحالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهترین فکشن دسته متوسط از نظر من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد با مرام با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمیکنم مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NmY ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ساکت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17-19 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حضور نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نظری ندارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hosseiin ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق-گانر-فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 02:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار زیادی به دسته متوسط دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستانم در این فکشن هستند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 سلام و احترام به همه دوستان فرصت ارسال درخواست عضویت به پایان رسید در حال الویت بندی شما عزیزان هستم با تشکر از صبر و شکیبایی شما نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 با سلام و احترام درخواست ها بصورت زیر میباشد @ArmoRed درخواست عضویت شما قبول شد Level 39 @MaraGun درخواست عضویت شما قبول شد Level 53 @8AmiR8 درخواست عضویت شما قبول شد Level 39 @parhamggbet درخواست عضویت شما رد شد (حضور در اقلیت دیگر) @AMlR درخواست عضویت شما قبول شد Level 32 @SeTaM درخواست عضویت شما قبول شد Level 45 @SuTuN درخواست عضویت شما قبول شد Level 33 @TAHATYLER درخواست عضویت شما قبول شد Level 38 @Woodi درخواست عضویت شما قبول شد Level 38 @HSN2028 درخواست عضویت شما قبول شد Level 28 @amobangi درخواست عضویت شما قبول شد Level 35 @ePiRuS درخواست عضویت شما قبول شد Level 19 @Shreder درخواست عضویت شما قبول شد Level 33 @imLolo درخواست عضویت شما قبول شد Level 22 @Lordsam درخواست عضویت شما رد شد (نداشتن رنک 2 دسته ملایم) @saleh0 درخواست عضویت شما قبول شد Level 27 @amooali8120 درخواست عضویت شما قبول شد Level 32 @AmirEdwiN درخواست عضویت شما قبول شد Level 85 فقط برای اکانت Edwin اما برای اکانت Skeletgod رد شما تنها مجاز به گذاشتن درخواست عضویت برای 1 اکانت هستید @ahmad35 درخواست عضویت شما قبول شد Level 24 @MANTANA درخواست عضویت شما قبول شد Level 31 @YourGod درخواست عضویت شما قبول شد 40 @Doom درخواست عضویت شما قبول شد 37 @amirhassanhabibi درخواست عضویت شما قبول شد Level 35 @BlueMoon درخواست عضویت شما قبول شد Level 39 @hosseinkomando درخواست عضویت شما رد شد (نداشتن رنک 2 دسته ملایم) @TheGoDKiLLeR درخواست عضویت شما رد شد (حضور در اقلیت دیگر) @hamedddddddd درخواست عضویت شما رد شد (نداشتن مهارت سطح 5) @Automat درخواست عضویت شما قبول شد Level 54 @NickeL درخواست عضویت شما قبول شد Level 37 @SuBZeR0 درخواست عضویت شما قبول شد Level 20 @imyasln درخواست عضویت شما قبول شد Level 29 @Corrupt درخواست عضویت شما قبول شد Level 30 @Oxigen درخواست عضویت شما قبول شد Level 67 @bodybag درخواست عضویت شما قبول شد Level 39 @AmirPaKaR درخواست عضویت شما قبول شد Level 35 @AMOEHSAN درخواست عضویت شما قبول شد Level 30 @Danial123 درخواست عضویت شما قبول شد Level 22 @BEGGIN درخواست عضویت شما قبول شد Level 30 @Farnam2004fr درخواست عضویت شما قبول شد Level 29 @Syd درخواست عضویت شما قبول شد Level 75 @Mehrdad درخواست عضویت شما قبول شد Level 59 @AnDriaS درخواست عضویت شما قبول شد Level 107 @110 درخواست عضویت شما قبول شد Level 37 @Teymurnplasht درخواست عضویت شما قبول شد Level 32 @RedDragon درخواست عضویت شما قبول شد Level 45 @SladeWilson درخواست عضویت شما قبول شد Level 31 @MasterAssassins درخواست عضویت شما قبول شد Level 40 @Cuff درخواست عضویت شما قبول شد Level 33 @ITitan درخواست عضویت شما قبول شد Level 37 @hdi درخواست عضویت شما رد شد (شما دارای تنبیه اقلیت هستید) @Destroyer درخواست عضویت شما قبول شد Level 58 @Br0king818 درخواست عضویت شما قبول شد Level 34 @kopli درخواست عضویت شما قبول شد Level 55 @NmY درخواست عضویت شما قبول شد Level 72 الویت بندی 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- 27- 28- 29- 30- 31- 32- 33- 34- 35- 36- 37- 38- 39- 40- 41- 42- 43- 44- 45- 46- 47- 48- موارد تست 10 سوال از قوانین عمومی سرور 10 سوال از قوانین عمومی دسته متوسط اصلاحیه نفر شماره 17 و 19 یعنی و به علت داشتن سابقه تقلب (Cheats) به آخر الویت بندی اضافه شدند نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnGeDeR ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی:جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.خوشقلب.جدی.جذاب.بامزه.باعلاقه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00الی00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقهبسیارزیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برایهیاینکهدوستدارمبهمردمکمککنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+ نقل قول کسی را کوچک نکن. نقطه هم کوچک هست. ولی جمله را تموم میکند. :My Zan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnGeDeR ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.خوشقلب.درکارجدی.رفیقباز.باهوش.دوستداشتنی.پایهیقوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00الی00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستهشدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقهبسیارزیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برایهعلاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+ نقل قول کسی را کوچک نکن. نقطه هم کوچک هست. ولی جمله را تموم میکند. :My Zan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CarX ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون_جذاب_اهلکار_باادب_باحال_رفیقباز_خوشاخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟3الی4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00الی00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟لیدرخوبیداره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ERFANMRD007 ارسال شده در September 23 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، مهربان، صبور، بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00- 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تکراری شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4-5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.