DeaResT ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: کنعان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق مغرور جدی در کار پایه دار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳الی۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:آمد به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم و علاقه دارم دسته متوسط خوب هس واقعا علاقه زیادی دارم و لیدر خوب داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alirezaam ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال پرکار مهربان خوشی اخلاق درون گرا • روزانه چقدر بازی می کنید؟2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای علاقه و مقام بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ResTo ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 7 و 9 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: عرفان • اسم واقعی: ۱۶ • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، فعال ، گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفیقم اومد تو اکانتم فوش داد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تمرین کردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش رفیقمه و باهاش مشکل دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 7 و 9 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 سلام و درود خدمت تمام متقاضیان اقلیت Ballas Family 48 ساعت فرصت دارید تا فرم درخواست عضویت خود را ارسال کنید. توجه: تمامی پست های ارسال شده قبل از این نادیده گرفته میشود. نقل قول ساکِته، آخه زیاده اَدَبِ مُرده! کَفِ حَموم اُفتاده جَسَدِ لُختش گُزارشِ بازپُرس میگه: تَمیز کُشتَنِش قافیهها اَثَر جُرمه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 7 و 9 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی مهربان اهل کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10الا5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00و20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل اینکه بیام به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه بهترین فکشن هست وعلاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهترین لیدر وساب لیدر داره و همکار های مهربون • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5یا 9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی،آرام،فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(14:30-16) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری برای سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3تا4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoToN ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سعید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم صبور کم حرف، همیشه سعی میکنم از قانون پیروی کنم، پرتلاش و دارای پشتکار زیاد برای انجام کار ها و با انگیزه هستم و برای ریسیدن به اهدافم تلاش میکنم فردی کنجکاو هستم دوست دارم چیز های مختلف رو تجربه کنم و برای همین میخوام در این فکشن عضو بشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7تا 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):2:00تا10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خیلی خوب و قانونمندی داره و تجربه جدیدی هست برام تاحالا در این فکشن حضور نداشتم دوست دارم بتونم برای سرور مفید باشم و وظایفم رو به خوبی انجام بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoWBaLaaCH ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم خوش اخلاق و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5 الی 9 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصلم سررفته بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیاید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم و جای مناسب •روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟ 5 ویرایش شده February 3 توسط saeedjan نقل قول :𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 :𝐌𝐲 𝐛𝐫𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال شوخ پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه کسب تجربه و درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: اشکان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق کشور تمیز و شهر بدونه خلاف علاقه مند به گیم علاقه مند به ورزش فوتبال به دلیل تاریخچه بسیار قدیمیش و عاشق کار و درس دوست دارم همیشه بازی کنم و انلاین باشم تا بتونم زمان خالی روزمو پر کنم و فکر میکنم وقتی به داخل این فکشن بیام این موضوع برام اتقاق میوفته در کل هم پسر اروم و خوش اخلاقی و بامرامی هستم و یه زمان هایی از زندگیمم کتاب میخونم به جز کتاب خوندم عاشقه سفرم و خیلی پر تلاشم و علاقه مند به بازی ویدیویی هستم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دسته متوسط بودن جزو علایق شخصی و بسیار خاص من هستش این فکشن بسیار نیرو های عالی و پر کاری داره و حس میکنم بسیار فکشنه خوبی میتونه برای من باشه و هست و خلق خو مناسبی برای من داره و دوست دارم شهر رو از پلیس و امنیت پاک کنم و ارامش و صلح رو از این شهر ببرم و مطمئن هستم که این کار رو حتما میتونم انجام بدم و سابقه عضویت در این فکشن رو دارم از پسش خوب بر میام. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا در دو اقلیت دسته متوسط حضور داشتم ، حتما میتونم کارمو خوب انجام بدم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ResTo ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال شوخ پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه کسب تجربه و درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز رفیق عصبانی گانر فشاری پرو فرمانروا با احترام و قدرتمند. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:استفا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام هستن خودمم دوست دارم که باشم و اینکه میخوام یه رنک 2 هم بگیرم ازش و تمرین گانری کنم و دسته متوسط قوی هست. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizo ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 34 • اسم واقعی: سلطون علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال شوخ پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه کسب تجربه و درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEQ ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق ، احترام گزار ، تایپ سریع ، موثر ، پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 یا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید : به دلیل اومدن در دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): هیجان این فکشن انجام کار های خلاف که fbi کاری نمی کنه و فایت های جذاب و شرکت در وار های دسته متوسطیی شرکت در ماین متریال و غیره .... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیت خوبی دارم که بدرد خواهم خورد و دلایلی که بالا ذکر کردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ارین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام.مهربان.مدافع حق . کار بلد. پایبند به قوانین . به بقیقه احترام می گزارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 13 الی 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این اقلیت علاقه دارم و می دانم جای مناسبی برای من است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAlwayS ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم صبور کم حرف، همیشه سعی میکنم از قانون پیروی کنم، پرتلاش و دارای پشتکار زیاد برای انجام کار ها و با انگیزه هستم و برای ریسیدن به اهدافم تلاش میکنم فردی کنجکاو هستم دوست دارم چیز های مختلف رو تجربه کنم و برای همین میخوام در این فکشن عضو بشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7تا 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):2:00تا10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خیلی خوب و قانونمندی داره و تجربه جدیدی هست برام تاحالا در این فکشن حضور نداشتم دوست دارم بتونم برای سرور مفید باشم و وظایفم رو به خوبی انجام بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+ نقل قول اون همه خیال,دود شد تو سیگار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ResTo ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال شوخ پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه کسب تجربه و درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پویا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم صبور کم حرف، همیشه سعی میکنم از قانون پیروی کنم، پرتلاش و دارای پشتکار زیاد برای انجام کار ها و با انگیزه هستم و برای ریسیدن به اهدافم تلاش میکنم فردی کنجکاو هستم دوست دارم چیز های مختلف رو تجربه کنم و برای همین میخوام در این فکشن عضو بشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7تا 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):2:00تا10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خیلی خوب و قانونمندی داره و تجربه جدیدی هست برام تاحالا در این فکشن حضور نداشتم دوست دارم بتونم برای سرور مفید باشم و وظایفم رو به خوبی انجام بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+ نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر بافر مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ الی ۲۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مناسبه خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizo ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 • عکس سایز کوچک از اطلاعات من از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عادل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سخت کوش,فعال,ارام و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2:00-4:00 9:00-11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدر بدی داشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این دسته علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAFE ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال شوخ پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه کسب تجربه و درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMehrab ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محراب • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و گیمر و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲تا ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ ۱۳تا ۱۶ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پیشرفت کردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ یا ۳ بار نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.