313 ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام / خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید : استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 @Taaj درخواست عضویت شما تایید شد.@GaMeRsInan درخواست عضویت شما تایید شد. نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gablin ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:یک پسر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11تا14 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:رنک دو شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):وار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: علی • اسم واقعی: ۲۱ • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صادق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بس بود رنک۴ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): ns • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: محمدرضا• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در 30 کلمه توصیف نمیشم• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 15:00 تا 20:00 یا از 18:00 تا 23:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مدیریتش خوب نبود• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فان• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم بمولاح• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر 2 ساعت 2 بار نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 @Gablin درخواست عضویت شما تایید شد.@Rasputin درخواست عضویت شما تایید شد.@iRexa درخواست عضویت شما تایید شد. 1 نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 • عکس سایز کوچک از اطلاعات من از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: فاطمه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فاطمه هستم و دوست دارم در این دسته متوسط باشم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به این دسته. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن رو دوست دارم و میخواهم در ان فعالیت کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون برای ان فکشن قبلیم را رها کردم تا به این فکشن بیام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوبیم dev اذیت نکنه، خوش اخلاق کاری به کسی ندارم عاشق پلی دادن به بقیه تو هر شرایطی کمک میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ مشکلی پیش نیاد +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه و علاقه به دسته متوسط لیدرش خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ امیدوارم باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه بازه ویرایش شده July 11, 2021 توسط RiPMoHammaD نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 @NIMAsis درخواست عضویت شما تایید شد.@RiPMoHammaD درخواست عضویت شما تایید شد. نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ataar ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: . سن واقعی: 27 • اسم واقعی: reza • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زودرنج.احساساتی.دست و دل باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳.۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسطی استورمو خیلی دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نسبت به دسته متوسطهای دگ خوبه و منطقه عالی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲.۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinKabir ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: . سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب بد جلف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلیلی نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnSolved ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عشقی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عشقی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 1 بار نقل قول 𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amin3391 ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر فعال گانر عشق به دسته متوسط در گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8.9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم و گانرم فگر میکنم برای من جایه مناسبی است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار ویرایش شده July 12, 2021 توسط amin3391 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 @ataar درخواست عضویت شما تایید شد.@HosseinKabir درخواست عضویت شما تایید شد.@matinAkb درخواست عضویت شما تایید شد.@amin3391 درخواست عضویت شما تایید شد. نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARSHIAHEMMATI ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک فرد خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر در ساعت های 4 تا 10 ب.ظ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رسیدن به هدف های بالاتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: پویا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: همم... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ ۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه و علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون برا وار شیر میدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: جواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حرف گوش کن - مودب - به کسی کاری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 10:00 الی21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم خوب خدمت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 @ARSHIAHEMMATI درخواست عضویت شما تایید شد.@Professional درخواست عضویت شما رد شد.شما در اقلیت دیگری حضور دارید.@iNepTuN درخواست عضویت شما رد شد.شما در اقلیت دیگری حضور دارید. نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBIGHOST ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ابراهیم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: چیز خاصی ندارم بگم منم مث بچه های دیگ عشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 صب تا 1 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلیل نمیبینم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم و بتونم r2 دسته متوست رو بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 با ویرایش شده July 17, 2021 توسط EBIGHOST نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinKabir ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب آماده و.... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دلیلی نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kianoosh13 ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: کیانوش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حرفی ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر میکنم گانر هسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4+ نقل قول مع واصع داشتنت خودمو از دص دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 @EBIGHOST درخواست عضویت شما تایید شد.@HosseinKabir درخواست عضویت شما تایید شد.@kianoosh13 درخواست عضویت شما تایید شد. نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinBoss ارسال شده در July 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2021 (ویرایش شده) • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: منظم و قانون مند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ سه تا پنج ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 7:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رنک 2 شدم اومدم برا دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از بالاس بیشتر خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 ویرایش شده July 18, 2021 توسط MatinBoss ادد کردن عکس نقل قول ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- راه های موفق شدن در زندگی: 1. اهدافتان را بنویسید تا جلوی چشمتان باشند. 2. باور هایتان را قوی کنید. 3. روی خودتان سرمایه گزاری کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morrie ارسال شده در July 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مرتضی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشغله های زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 4 بار نقل قول در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VisuaL ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنیدنمیدونم: • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نمیدونم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیدونم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نمیدونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟همیشه بازه نقل قول Нет ничего лучше первой любви لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.