OsTaDFaRaZ ارسال شده در March 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: همانطور که در فیلم مشخصه من داخل میتینگ بودم و وقتی اومدم بیرون ناگهان وارد خانه ID 549 شدم و حدس میزنم مشکلی وجود داره در این خانه ای که ست شده - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): این مورد رو مطلع نیستم ولی یک بررسی کنید که خونه چجوری ست شده ممکنه پیدا بشه ویرایش شده March 9, 2022 توسط OstadFaraz لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در March 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 من هم این باگ رو وقتی LSV بودم دیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در March 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 در 8 دقیقه قبل، OstadFaraz گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: همانطور که در فیلم مشخصه من داخل میتینگ بودم و وقتی اومدم بیرون ناگهان وارد خانه ID 549 شدم و حدس میزنم مشکلی وجود داره در این خانه ای که ست شده - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): بدلیل وجود اطلاعات اقلیت داخل اسناد، مدارک کامل در قسمت مسنجر ارسال شده است - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): این مورد رو مطلع نیستم ولی یک بررسی کنید که خونه چجوری ست شده ممکنه پیدا بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 در پیام پاسخ داده شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در March 12, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2022 نحوه برخورد با این باگ رو دقیق اطلاع ندارم ولی دیگر به این مشکل بر نخوردم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 14, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده