Shot ارسال شده در March 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اقا من اومدم پینتبال بعد چندین بار اینتر کردم و دسته اخر Deagle زدیم وقتی من Spawn شدم دیدم گان ندارم و وقتی مردم دیدم که میتونم با این گان C-bug بزنم و با هر تیر گان Reload میشد نیاز به E Q و Reload نبود - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/record_2022_03_04_20_17_25_78_8vgl.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): شما چندین بار به پینتبال بروید و زمانی که چند نوع ماشینه ترکیده برای شما Spawn شد باید وقتی تایم تمام شد و دوباره اینتر کردید Deagle بزنید و اگه خوش شانس باشید C-Bug Deagle برای شما ایجاد میشود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در March 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 ایول تو تونستی پیدا کنی من میرفتم از بچه هایی که تو دسته متوسط بودن میپرسیدم میگفتن نداره ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در March 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 (ویرایش شده) سلام من این باگ رو 6 ماه پیش چند بار باهاش مواجه شدم ولی نمیدونستم چطوری باید از این باگ استفاده کنم ربتی به پینتبال نداره من تو مپ اصلی هم این باگ برام اتفاق اوفتاده با تمام گان ها هم میشه C Bug زد خیلی عجیبه! فیلمش هم مجوده فقت یکم حجمش زیاده حتی بعضی وقت ها اتو ماتیک C Bug میزنه@Ali Videohttps://uupload.ir/view/gta_sa_2021-11-08_13-18-28-459_jwsk.avi/ ویرایش شده March 5, 2022 توسط DeatShot [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 messlaunch#16 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 چرا جایزه ما رو ندادین! [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده