رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

C-Bug Deagle در پینتبال

Shot

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: Always.png

- توضیح کامل باگ: اقا من اومدم پینتبال بعد چندین بار اینتر کردم و دسته اخر Deagle زدیم وقتی من Spawn شدم دیدم گان ندارم و وقتی مردم دیدم که میتونم با این گان C-bug بزنم و با هر تیر گان Reload میشد نیاز به E Q و Reload نبود 

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/record_2022_03_04_20_17_25_78_8vgl.mp4/

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): شما چندین بار به پینتبال بروید و زمانی که چند نوع ماشینه ترکیده برای شما Spawn شد باید وقتی تایم تمام شد و دوباره اینتر کردید Deagle بزنید و اگه خوش شانس باشید C-Bug Deagle برای شما ایجاد میشود

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ایول تو تونستی پیدا کنی من میرفتم از بچه هایی که تو دسته متوسط بودن می‌پرسیدم میگفتن نداره 

▂▃▅▇█▓▒░ +  سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂

لینک به دیدگاه

سلام من این باگ رو 6 ماه پیش چند بار باهاش مواجه شدم ولی نمیدونستم چطوری باید از این باگ استفاده کنم ربتی به پینتبال نداره من تو مپ اصلی هم این باگ برام اتفاق اوفتاده با تمام گان ها هم میشه C Bug زد خیلی عجیبه!

فیلمش هم مجوده فقت یکم حجمش زیاده

حتی بعضی وقت ها اتو ماتیک C Bug میزنه
@Ali
Video
https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-11-08_13-18-28-459_jwsk.avi/

ویرایش شده توسط DeatShot

👑

💎[ArAsh.png]💎      

سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....×                                                      
                                                                                                                                                                                               👑                      

Pishro                      ↻  ㅤㅤ   ❚❚ㅤ                   

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

چرا جایزه ما رو ندادین!

👑

💎[ArAsh.png]💎      

سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....×                                                      
                                                                                                                                                                                               👑                      

Pishro                      ↻  ㅤㅤ   ❚❚ㅤ                   

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...