scopi ارسال شده در February 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2022 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده خواستم با اکانت دوم خودم Muscles جمع کنم که با این باگ بر خورد کردم. همانطور که مشاهده می کنین Reps به عدد 380 رسیده ولی هیچ Muscles برای من ثبت نشد! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): این مشکل فقط برای همین اکانتم اتفاق افتاده و کاملا اتفاقی بوده و چندین بار تلاش کردم و این مشکل برطرف نشد و هیچ Muscles به اکانت دومم تعلق نکرفت! ویرایش شده February 27, 2022 توسط scopi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در February 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2022 یعنی چی ؟ تو Rep , /Stats نداری که ! من خودم به Muscle , /Rep زدم و باگی نداره. . . . یا من نمیفهمم چی میگی یا الکی پست باگ گزاشتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در February 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2022 این موضوع رو من تایید میکنم. حتی داشتم میبردم بالا از ۵۰ به ۹۰ بردم نتم قطع شد بعد دوباره به ۵۰ برگشت -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در February 27, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2022 در 2 ساعت قبل، SalaRc گفته است: یعنی چی ؟ تو Rep , /Stats نداری که ! من خودم به Muscle , /Rep زدم و باگی نداره. . . . یا من نمیفهمم چی میگی یا الکی پست باگ گزاشتی عزیز reps نه rep لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در February 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 عزیز زود قضاوت نکن مدرک بفرست خودم باکانت اصلیم رو وزنه ماسل رو کامل کردم و بیشترینش 1500 بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 در 2 ساعت قبل، scopi گفته است: عزیز زود قضاوت نکن مدرک بفرست خودم باکانت اصلیم رو وزنه ماسل رو کامل کردم و بیشترینش 1500 بوده مخفی کننده اوایل با اون دوچرخه و تردمیل Muscle بزن بعد که به 70% , 80% رسید با وزنه Muscle بزن این باگ نیست , وقتی با وزنه میزنی Reps باید به 1800 برسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در February 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 در 8 ساعت قبل، SalaRc گفته است: نمایش محتوا مخفی اوایل با اون دوچرخه و تردمیل Muscle بزن بعد که به 70% , 80% رسید با وزنه Muscle بزن این باگ نیست , وقتی با وزنه میزنی Reps باید به 1800 برسه مدارک رو بزودی برات ارسال میکنم متوجه منظورم میشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 باگ نیست. باید بیشتر وزنه بزنید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده