Deev ارسال شده در September 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2017 امروز اکانتم هک شده جیمل عوض شده پسورد عوض شده نمیشه ریکاوری کرد حتی جیملشم دارم ای پی شم دارم چون اومده بود جیمیلم تایید جیمیلش ای پیش افتاده با جیمیلش ک میخواست تاییده کنه و کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deev ارسال شده در September 14, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2017 (ویرایش شده) ببینید تایید کرده رفته شما ک میتونید از روی ای پی بفهمیدی ی ای پی جدید با این اکانت انلاین شده کمک کنید پس لطفااااااااااااااااااااااا. ویرایش شده September 14, 2017 توسط Deev نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در September 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2017 با سلام با توجه به ابهامات و مشکلاتی که در این قضایا وجود داره، با چک کردن IP هم نمی شه به صورت قطع و یقین تایید کرد که اکانت هک شده. چرا که ممکنه شما از اسباب کشی و تغییر IP بازیکنی خبر داشته باشی و با این تکنیک بخواید اکانت فرد رو صاحب بشید. با تمام این احوال، تنها راه بازگردانی اکانت استفاده از Email هست ولاغیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AWiSLERA ارسال شده در December 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2020 در در ۱۳۹۶/۷/۴ در 12:36، BullShark گفته است: با سلام با توجه به ابهامات و مشکلاتی که در این قضایا وجود داره، با چک کردن IP هم نمی شه به صورت قطع و یقین تایید کرد که اکانت هک شده. چرا که ممکنه شما از اسباب کشی و تغییر IP بازیکنی خبر داشته باشی و با این تکنیک بخواید اکانت فرد رو صاحب بشید. با تمام این احوال، تنها راه بازگردانی اکانت استفاده از Email هست ولاغیر. اما میتوان از که آی پی های قبلی رو مشخص کرد که این اکانت مطلق به ایشون بوده . (آی پی های قدیمی اش را با آی پی کنونی اش مقایسه میشود) + نام اکانت فروم با گیم مطابقت دارد. این واسه ی سال 2017 میباشد و مشکل تا الان حل شده @AWiSLERA پست بیهوده نزار لطفا. نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 ادمین @Ali نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deev ارسال شده در May 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۹ در 21:41، iErfaN گفته است: اما میتوان از که آی پی های قبلی رو مشخص کرد که این اکانت مطلق به ایشون بوده . (آی پی های قدیمی اش را با آی پی کنونی اش مقایسه میشود) + نام اکانت فروم با گیم مطابقت دارد. این واسه ی سال 2017 میباشد و مشکل تا الان حل شده @AWiSLERA پست بیهوده نزار لطفا. اکانت رو برگشت دادم ولی الان اسمش Frenetic هست متاسفانه هیچی توش نمونده خخخخ. اون موقع باید به دردم میخوردین نه الان آقای محترم. یادتون باشه خدایی هم بالاسرمونه وسلام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RminTencer ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 (ویرایش شده) ویرایش شده August 1, 2021 توسط RminTencer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 ماشین بفرستم ؟ نقل قول (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 زیبا نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
foxalireza ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 سلام خسته نباشید من خیلی وقت پیشا یه اکانت ساخت با این اسم .lCLl_Alireza_KING و پسوردش هم یادم رفته به این دلیل که ایمیل ها ی زیادی دارم اصلا یادم نمیاد با کدوم ایمیل ثبت کردم تنها تقاضاهم همینه که اسم ایمیل یا شماره ای که باهاش ثبت شده رو بهم بدید تا بتونم بازیابی کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 در 3 ساعت قبل، foxalireza گفته است: سلام خسته نباشید من خیلی وقت پیشا یه اکانت ساخت با این اسم .lCLl_Alireza_KING و پسوردش هم یادم رفته به این دلیل که ایمیل ها ی زیادی دارم اصلا یادم نمیاد با کدوم ایمیل ثبت کردم تنها تقاضاهم همینه که اسم ایمیل یا شماره ای که باهاش ثبت شده رو بهم بدید تا بتونم بازیابی کنم ممنون @agtea پیام بده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.