Rony ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: چه وضعشه الان چند سری اینجوری شده مانستر و هاترینگ کارجک کردم 10k داده 200دفعه ریپورت دادم میگن به گلدی بودنش ربط نداره قبلا بخدا حدود 60k میداد الان اینجوری شده مانسترو هاترینگ 10k میده ولی اینف ببری 15k میگیری پول زحماته منو کییی میدهههه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): دراپ کنید دیه!! ویرایش شده February 7, 2022 توسط Rony !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 فک کنم اپدیت جدید باز گل کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در 5 دقیقه قبل، Rony گفته است: چه وضعشه الان چند سری اینجوری شده مانستر و هاترینگ کارجک کردم 10k داده 200دفعه ریپورت دادم میگن به گلدی بودنش ربط نداره قبلا بخدا حدود 60k میداد الان اینجوری شده مانسترو هاترینگ 10k میده ولی اینف ببری 15k میگیری premium که باشی 95 درصد میده {اسکیل 5} ولی اینو نمیدونم (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در February 7, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در 7 دقیقه قبل، SalaRc گفته است: فک کنم اپدیت جدید باز گل کرده قبلشم بود من هرسری اینجوری میشدم میگفتم شاید این سری فقط 10کا داده ریپورت میدادم میگفتن به گلدی و پولی بودن ماشین ربط نداره مبلغش !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در February 7, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در 18 دقیقه قبل، HamedBhn گفته است: این حجم از باگ تحسین برانگیزه! تو همونجا AFK بودی 1 !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ در 20:52، Rony گفته است: 200دفعه ریپورت دادم میگن به گلدی بودنش ربط نداره چه کسی به شما گفته به گلدی بودن ماشین ربطی نداره؟ طبق عکسی که دادید ماشین با Gold خریداری شده و ماشین هایی که با Gold خریداری شده مبلغ کمتری دریافت می کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در February 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2022 در ۱ ساعت قبل، Ali گفته است: چه کسی به شما گفته به گلدی بودن ماشین ربطی نداره؟ طبق عکسی که دادید ماشین با Gold خریداری شده و ماشین هایی که با Gold خریداری شده مبلغ کمتری دریافت می کنید. هرچی ادمین و هلپر دارید تازه نمیدونستن همشون میگفتن صبر کنید... باهم مشورت میکردن بعد اگه میشه کاری کنید مثه قبل فرق نداشته باشه واسه کسی که دراپ میکنه فرق نداره گلدی بودن یا نبودنش !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2022 در 1 ساعت قبل، Rony گفته است: هرچی ادمین و هلپر دارید تازه نمیدونستن همشون میگفتن صبر کنید... باهم مشورت میکردن لطفاً مدرک ارائه بدید. در 1 ساعت قبل، Rony گفته است: بعد اگه میشه کاری کنید مثه قبل فرق نداشته باشه واسه کسی که دراپ میکنه فرق نداره گلدی بودن یا نبودنش خیر امکان این کار نیست. از آنجا که با Gold صاحب ماشین می تواند بیمه خریداری کند ارزش بیمه کمتر می باشد. بسته شد. باگ نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده