Chernobyl ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 (ویرایش شده) سلام من همش کرش میشم تو بازی تا /Fr میکنم یا فرند هاو باز میکنم یا /t میکنم کرش میشم اینم فایل log ویرایش شده February 6, 2022 توسط iRamtin ? نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
iKamyar ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 15 ساعت قبل، iRamtin گفته است: سلام من همش کرش میشم تو بازی تا /Fr میکنم یا فرند هاو باز میکنم یا /t میکنم کرش میشم اینم فایل log اینا ی چیز Lawyers/,/Hqs,/Shop,/Rep و خیلی cmd های دیگه بزنی کرش میشی خیلی اعصاب خورد کنه نقل قول لینک به دیدگاه
RadaN ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 خوب میشی نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در February 7, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در 5 ساعت قبل، iKamyar گفته است: اینا ی چیز Lawyers/,/Hqs,/Shop,/Rep و خیلی cmd های دیگه بزنی کرش میشی خیلی اعصاب خورد کنه اره باو چند وقت پیش Buff کشیدم دستم خورد فرند هام باز شد کرش شدم در 4 ساعت قبل، Radan گفته است: خوب میشی چشم? نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در February 7, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در 51 دقیقه قبل، Rothschild گفته است: بزرگ میشی یادت میره همچنین در 1 ساعت قبل، iAMIN گفته است: درست میشه. چشم منتظر حرف شما بودیم نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
Kelton ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 فایل بازی کامل پاک کن دوباره از خوده Arsacia بازی دانلود کن تو درایو دیگه بریز 1 نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در February 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ در 11:45، iRamtin گفته است: سلام من همش کرش میشم تو بازی تا /Fr میکنم یا فرند هاو باز میکنم یا /t میکنم کرش میشم اینم فایل log انشالله که خیره نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
TheScofield ارسال شده در February 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2022 این مشکلو خیلی از پلیر ها دارن سعی کن نسخه سمپ و نسخه بازیت دقیقا همون چیزی باشه که تو انجمن پیشنهاد شده باشه تا مشکلت برطرف بشه نقل قول لینک به دیدگاه
Sepehr ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 کرش هایی که میخورید بیشتر بخاطر ماد هایی کا نصب میکنید هست یا اینکه بازی درست نصب نشده است نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.