Neverlose ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 سلام مودهای گرافیکی روی لانچر برای من نمیاد کلا مود ها نمیان ولی تو سینگل پلیر میاد (بازی نسخه اصلی) چکار انجام بدم مود ها هم sa_DirectX و V Graphics و V Hud mod نقل قول خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در February 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2022 لانچر cleo و کلا همه اینارو غیرفعال میکنه و نه تنها برا خود لانچر غیرفعال میشه بلکه برا آفلاین و سمپ هم غیرفعالش میکنه ینی فایلاشو دسکاری میکنه که کار نکنه پیشنهاد من اینه که برا آفلاین کلا یه gta جدا داشته باشی ینی 2تا gta داشته باشی یکی آرسا یکی سمپ و آفلاین نقل قول ツ لینک به دیدگاه
Sepehr ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 پکیج های گرافیکی معمولا لانچر ساپورت نمیکنه ولی جداگانه میتونید ماد های جاده یا درخت ویا... نصب کنید نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه
DARTHHOOMAN ارسال شده در March 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2022 (ویرایش شده) در 15 ساعت قبل، Sepehr گفته است: پکیج های گرافیکی معمولا لانچر ساپورت نمیکنه ولی جداگانه میتونید ماد های جاده یا درخت ویا... نصب کنید با سلام منبع هستم خیلی خندیدم سپهر در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ در 01:56، MadeInPersia گفته است: سلام مودهای گرافیکی روی لانچر برای من نمیاد کلا مود ها نمیان ولی تو سینگل پلیر میاد (بازی نسخه اصلی) چکار انجام بدم مود ها هم sa_DirectX و V Graphics و V Hud mod به خواطر بعضی دلایل مود هایی که در شیوه بارگذاری تکسچر ها تقییر ایجاد کنن عمل نمیکنند برای مثال میشه به بعضی hud ها که کلئو لازم دارن خاندان ای ان بی و.... اشاره نمود ویرایش شده March 1, 2022 توسط DARTHHOOMAN سلمنلیکم نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه
Sepehr ارسال شده در March 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2022 در 39 دقیقه قبل، DARTHHOOMAN گفته است: با سلام منبع هستم خیلی خندیدم سپهر 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.