WarCry ارسال شده در January 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/logs_i09k.rar/ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: وقتی لانچر باز میکنم به قسمت بالا اومدن سرور که میرسه صفحه سیاهه و این ارور میده. @Ali لطفا رسیدگی کنید. ویرایش شده January 29, 2022 توسط WarCry تصحیح نقل قول از شکست نترسید، از تلاش نکردن بترسید! لینک به دیدگاه
iKamyar ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 منم بعضی وقتا که alt tab می کنم از این اکانت به اون اکانت اینجوری میشه حتی بعضی وقتا بعد q/ میدم اینجوری میشه نقل قول لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ در 01:11، WarCry گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/logs_i09k.rar/ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: وقتی لانچر باز میکنم به قسمت بالا اومدن سرور که میرسه صفحه سیاهه و این ارور میده. @Ali لطفا رسیدگی کنید. ببین اینا ول کن اگر وین 10 هستی تو white list بزار حل میشه وین 7 هستی ارور ران تایم عه برو چیزاش دان کن نقل قول لینک به دیدگاه
MaSiH ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 @Aliherfei @iKamyar @WarCry نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه
Sepehr ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 سلام ماد نصب کردید؟ نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.