Amir86 ارسال شده در January 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 خبر خبر!!! سلام به مردم شهر Los Santos! سلام به پلیر های آرساکیا! امروز داشتم رد میشدم که ناگهان در نزدیکی محله Grove Street به یک زن و شوهر بر خوردم. که خیلی هم دیگر را دوست داشتن.شوهرش یک کارگر ساده بود که پول زیادی نداشت. به همین دلیل خیلی تعجب کردم چون بیشتر افراد می گویند که زن های شهر Los Santos پول پرست هستند به همین دلیل مصاحبه خود را با آن زن شروع کردم. از آن پرسیدم که چرا با مرد فقیری مثل او ازدواج کردی و آیا این حرف درست است که می گویند:زن های شهر Los Santos پول پرست هستند. او در جواب به من گفت:<< شوهرم تمام ملاک های من را دارد و پول برایم مهم نیست بلکه عشق مهم است و این اشتباه است که می گویند زن ها پول پرست هستند.>> بنابراین نباید زود هم دیگر را قضاوت کنیم;این بود از خبر امروز Amir.86 هستم از News Reporter. <<دوستان این اولین مجله من بود اگر چیزی کم بود به بزرگی خود من را ببخشید>> 1 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 به عنوان اولین مجله خوب بود نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 عالی نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harir ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 برگرفته شده از کتاب دلفینها پرواز میکنند. 1 نقل قول ⚘⤙————————————❀❀————————————⤚⚘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 قشتگ بود 1 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSad ارسال شده در February 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2022 عالی ولی این زن من نیست 1 نقل قول :Busy my account بزرگترین حماقت انسان لبخند زدن به کسی هست که ارزش نگاه کردن هم ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRGaMeR ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 (ویرایش شده) ویرایش شده February 3, 2022 توسط AmiRGaMeR . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHADMAN ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 عالی بود نقل قول با خدا باش پادشاهی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۲ در 20:27، Harir گفته است: برگرفته شده از کتاب زن ها پول پرستند. نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.