MATINMIRAKI1468 ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 با سلام خدمت عواملarsacia دفعات زیادی و متعددی سرور برامcloseمیشه هرچه سریعتر لطفا بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه
seprooz123 ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 یه سری باگ ها هستن که اگه اتفاق بیوفتن کیک میشید میتونه بخاطر ایتنترنتتون هم باشه اگرم که با اندروید بازی میکنید از این باگ ها زیاد داره نقل قول لینک به دیدگاه
MATINMIRAKI1468 ارسال شده در January 29, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 در 19 ساعت قبل، seprooz123 گفته است: یه سری باگ ها هستن که اگه اتفاق بیوفتن کیک میشید میتونه بخاطر ایتنترنتتون هم باشه اگرم که با اندروید بازی میکنید از این باگ ها زیاد داره سلام بله با اندورید پلی میدم از لانچر استفاده میکنم اینترنتم هم خیلی سرعتش مناسبه نقل قول لینک به دیدگاه
seprooz123 ارسال شده در January 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 در 2 ساعت قبل، MATINMIRAKI1468 گفته است: سلام بله با اندورید پلی میدم از لانچر استفاده میکنم اینترنتم هم خیلی سرعتش مناسبه اندروید که لانچر نداره عزیزم مثلا اگه با ماشین بیفتی تو آب یا تو ماشین باشی و ماشین منفجر شه و.... کیک میشی نقل قول لینک به دیدگاه
MATINMIRAKI1468 ارسال شده در January 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2022 در 19 ساعت قبل، seprooz123 گفته است: اندروید که لانچر نداره عزیزم مثلا اگه با ماشین بیفتی تو آب یا تو ماشین باشی و ماشین منفجر شه و.... کیک میشی دوست عزیز سلام وخت بخیر میشه بگید من چیکارکنم که مشکلم برطرف بشه اندوریدم بالاس و مجبورشدم از لانچر موبایل استفاده از سمپ عادی مخصوص اندورید نمیتونم پلی بدم سمپ موبایل از فروشگاه پلی دانلود کردم راه اندازیشو بلد نیستم اگه میدونید لطفا کمک کنید در 20 ساعت قبل، seprooz123 گفته است: اندروید که لانچر نداره عزیزم مثلا اگه با ماشین بیفتی تو آب یا تو ماشین باشی و ماشین منفجر شه و.... کیک میشی نقل قول لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در January 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2022 در 26 دقیقه قبل، MATINMIRAKI1468 گفته است: سمپ موبایل از فروشگاه پلی دانلود کردم راه اندازیشو بلد نیستم اگه میدونید لطفا کمک کنید Google.com گوگل بهترین دوسته توست نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
MATINMIRAKI1468 ارسال شده در January 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2022 در 21 ساعت قبل، seprooz123 گفته است: اندروید که لانچر نداره عزیزم مثلا اگه با ماشین بیفتی تو آب یا تو ماشین باشی و ماشین منفجر شه و.... کیک میشی سلام ناچارم از لانچر استفاده کنم تازگیا samp andriodنصب کردم نمیدونم چطور راه اندازش کنم درخواست کمک دارم نقل قول لینک به دیدگاه
seprooz123 ارسال شده در January 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2022 در 3 ساعت قبل، MATINMIRAKI1468 گفته است: سلام ناچارم از لانچر استفاده کنم تازگیا samp andriodنصب کردم نمیدونم چطور راه اندازش کنم درخواست کمک دارم Samp lancher نصب کن نقل قول لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در January 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ در 19:08، MATINMIRAKI1468 گفته است: سلام ناچارم از لانچر استفاده کنم تازگیا samp andriodنصب کردم نمیدونم چطور راه اندازش کنم درخواست کمک دارم درود یه نسخه لایت داریم یه نسخه کامل نسخه لایت باگ زیاد داره و توصیه نمیشه و اما نسخه full این رو که بزنی دانلود میشه و میری تو قسمت سرور قسمت favorites تو ای پی سرور agsa.arsacia.ir رو وارد میکنی میزنی روش اسمت هم میزنی و وارد میشی مشکل دیگه ای داشتی در خدمتم. در در ۱۴۰۰/۱۱/۹ در 21:15، seprooz123 گفته است: اندروید که لانچر نداره عزیزم مثلا اگه با ماشین بیفتی تو آب یا تو ماشین باشی و ماشین منفجر شه و.... کیک میشی آندروید لانچر نداره اسم سمپش سمپ لانچر هست و ایشون فکر کنم تصور کردن لانچر که ما میگیم این هست. در در ۱۴۰۰/۱۱/۹ در 21:15، seprooz123 گفته است: در در ۱۴۰۰/۱۱/۸ در 12:54، MATINMIRAKI1468 گفته است: با سلام خدمت عواملarsacia دفعات زیادی و متعددی سرور برامcloseمیشه هرچه سریعتر لطفا بررسی کنید دوست عزیز با استفاده از سمپ رایانه یا https://arsacia.ir/g که دومی توصیه میشه وارد سرور شوید ویرایش شده January 31, 2022 توسط Aliherfei 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Sepehr ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۸ در 12:54، MATINMIRAKI1468 گفته است: با سلام خدمت عواملarsacia دفعات زیادی و متعددی سرور برامcloseمیشه هرچه سریعتر لطفا بررسی کنید با سلام صبر کنید نسخه ی ارساکیا مخصوصه موبایل منتشر بشه تا این مشکلات برطرف بشه 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه
ashkankheiri ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 سلام وقتی حالت عادی میرم تو سرور سوار دوچرخه یا موتور میشم colse server میشه چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۱ در 23:49، ashkankheiri گفته است: سلام وقتی حالت عادی میرم تو سرور سوار دوچرخه یا موتور میشم colse server میشه چیکار کنم با سلام. لطفاً لانچر اختصاصی اندروید ارساکیا رو دانلود کنید. با تشکر. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Automat ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۶/۱۱ در 22:49، ashkankheiri گفته است: سلام وقتی حالت عادی میرم تو سرور سوار دوچرخه یا موتور میشم colse server میشه چیکار کنم سلام و درود شما احتمال بسیار زیاد از SAMP-LAUNCHER استفاده میکنید ، که در این برنامه علاوه بر کیفیت بسیار بد مشکلات متعددی مثل Server Close با هر کار عادی ای پیش میاد. لطفا از کلاینت مخصوص ارساکیا استفاده کنید. آدرس دانلود : https://ag5.ir/andagsamp ویرایش شده September 7, 2023 توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.