Posh ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 سلام! ماجرا از اونجایی شروع میشه که مهی خانوم (ما اینجور صداش میکنیم) یا همون @Cutie داشتیم یه شب با بقیه بچه های قدیمی که الان هیچکدومشون نیستن پلی میدادیم مهی بیزی که داشت رو به قیمت 1 میل سل داد رفیقش و یه سلطان داشت! من بهش گفتم میتونی 700k بهم قرض بدی و داد! منم با اون پول یه اینفرنوس خریدم و برای شب بای دادنم بهش هدیه دادم و اون این سطلان رو بهم داد ! این عکساییه که باهاش گرفتم مرسی بابت یادگاری قشنگی که دادی 3>@Cutie - امیر تنتا 3 فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cutie ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 آخیی ... بلههه یادمه! خواهش میکنم چه عکسای خفنی ! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoaR ارسال شده در January 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2022 ماکه به جز .......... چیزی دیگه ندیدم تویی که میگفتی من تا تهش باهاتون میمونم الان ما ته تهشیم ........کجایی دقیقا؟ با اینکه دلش بسته به دلهایه دگر بود..... بیچاره دلم،باز گرفتار دلش بود...... RoaR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2022 من که مغزم هنگ کرد.... کی این وسط سود کرد بلخره؟؟؟ 1 Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۳ در 12:50، Sepehr گفته است: من که مغزم هنگ کرد.... منم همین طور شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matin66 ارسال شده در January 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۳ در 12:50، Sepehr گفته است: من که مغزم هنگ کرد.... کی این وسط سود کرد بلخره؟؟؟ همونو بگو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در 20:06، AghaPosh گفته است: @Cutie مهی بیزی که داشت رو به قیمت 1 میل سل داد به رفیقش! @Cutie بله ایشون biz رو لطف کرد دستش درد نکنه واقعا ادم مهربون و نمونه ای هست ولی ۱ نداده بود ۳,۷۵۰ من واقعا اگه ایشون نمیشناختم نوب بودم در حد المپیک در در ۱۴۰۰/۱۱/۳ در 11:51، RoaR گفته است: ماکه به جز .......... چیزی دیگه ندیدم تویی که میگفتی من تا تهش باهاتون میمونم الان ما ته تهشیم ........کجایی دقیقا؟ اقا شما دیگه چرا خودت با اکانت Tequil یچی دیگه میگفتی یچی دیگه در اومد درست تاپیک قدمیه ولی من الان دیدم ویرایش شده March 17, 2022 توسط Artur ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 کم بلی*ید به همتون به نوبت میرسه به ولا @Asli @GodWorld چرا اینجورین !؟ 1 LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، Days گفته است: کم بلی*ید به همتون به نوبت میرسه به ولا@Asli @GodWorld چرا اینجورین !؟ به ما که نرسیده میخوایم بلیسیم(بستنی) در میره ویرایش شده March 17, 2022 توسط Aliherfei لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Posh ارسال شده در March 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 افکار ادم هارو نمیشه تغییر داد... پس سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 24 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: به ما که نرسیده میخوایم بلیسیم(بستنی) در میره به موقعش میرسه صبور باش یکم بدو میرسی بهش LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در March 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2022 در 10 ساعت قبل، Days گفته است: به موقعش میرسه صبور باش یکم بدو میرسی بهش پول ندارم قیافه ندارم تو ارس هم ادمینی چیزی نیستم مث بعضیا تا یه دختری پیدا میشه بگیرمش واسه خودم ولی انصافا یه آموزشگاهی تو شهرمون هست همش دختر درس خون میاد یه روز جلو خودم نگرفتم به یکیشون گفتم بخورمت هیچی دیگه رفت با دوستاش به منشی آموزشگاه گفت جلو معلم هم آبرومون میخواست بره. @Reyhane و SaIeHe در زمان لیدری SI شخصیت شرور بنده رو به وضوح دیدن. اتفاقا، یادم نی چی گفتم ولی یه حرفی زدم @ESALAT گفت حواست به حرف زدنت باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2022 در 37 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: پول ندارم قیافه ندارم تو ارس هم ادمینی چیزی نیستم مث بعضیا تا یه دختری پیدا میشه بگیرمش واسه خودم ولی انصافا یه آموزشگاهی تو شهرمون هست همش دختر درس خون میاد یه روز جلو خودم نگرفتم به یکیشون گفتم بخورمت هیچی دیگه رفت با دوستاش به منشی آموزشگاه گفت جلو معلم هم آبرومون میخواست بره. @Reyhane و SaIeHe در زمان لیدری SI شخصیت شرور بنده رو به وضوح دیدن. اتفاقا، یادم نی چی گفتم ولی یه حرفی زدم @ESALAT گفت حواست به حرف زدنت باشه داش قیافه و پول اولویت نیس مهم زبونه از ما گفتن زبون داشته باشی %100 موفقی در مورد موضوع دوم هم که گفتی یکم عفت کلام داشته باش و با شِگِرد هایه بهتری پیش برو کارسازه در مورد موضوع سوم هم که فقط میتونم بگم فشاری زیاده LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در March 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2022 در 1 دقیقه قبل، Days گفته است: داش قیافه و پول اولویت نیس مهم زبونه از ما گفتن زبون داشته باشی %100 موفقی در مورد موضوع دوم هم که گفتی یکم عفت کلام داشته باش و با شِگِرد هایه بهتری پیش برو کارسازه در مورد موضوع سوم هم که فقط میتونم بگم فشاری زیاده شما الان تو رابطه ای ؟(داغون کردیم این تاپیک رو اصلا) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2022 در هم اکنون، Aliherfei گفته است: شما الان تو رابطه ای ؟(داغون کردیم این تاپیک رو اصلا) Just friends @MwM شما بگو LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در March 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2022 در 2 دقیقه قبل، Days گفته است: Just friends@MwM شما بگو عجب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در March 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2022 (ویرایش شده) والا اینکه اینف دادی و سلطان گرفتی حس خوبی نسبت بهش داری نظری ندارم من فقط میتونم بگم خوبه که حس خوبی داری ویرایش شده March 20, 2022 توسط Pace • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Posh ارسال شده در March 23, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۹ در 08:05، Pace گفته است: والا اینکه اینف دادی و سلطان گرفتی حس خوبی نسبت بهش داری نظری ندارم من فقط میتونم بگم خوبه که حس خوبی داری بیاید قبول کنیم که مدل ماشینه نیست و مسئله حس و... نیست مگه یه پسر نمیتونه با یه دختر رفیق باشه یا برعکس؟ دانلودِ مرام و معرفت فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده