MoJeDaRaYa ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 نقل قول دریایه آروم هیچوقت ناخدای قهرمان نمیسازه... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865469 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hadiseh ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حدیثه • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به گانری و دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و میدونم که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول ...𖨥🩷𝙂𝙖𝙢𝙚 𝙤𝙣 • 𝙒𝙤𝙧𝙡𝙙 𝙜𝙤𝙣 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865476 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoJeDaRaYa ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 4 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 4 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن و بالا رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم خیلی گانری رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 4 نقل قول دریایه آروم هیچوقت ناخدای قهرمان نمیسازه... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865497 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elnaz1 ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: الناز • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، باهوش ، بامعرفت و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این گروه از دسته متوسط را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون برم با دسته متوسط بجنگم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865502 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightWrath ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۹:۰۰ تا ۰۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چونکه به قوانینش تسلط دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶+ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865505 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dracula ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله صبور فعال پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00- 3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن مورد علاقمه و میدونم که از بسش برمیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865529 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KAVIR ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بالغ و کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ تا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت ۱۲:۰۰ تا ساعت ۱۵:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای لیدر مهربان ان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ تا ۹ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865568 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jhhhjj ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به گانری و دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و میدونم که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865569 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriCKeR ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، فعال ، گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بالای ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 10:00 تا 18:000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون گانره خوبی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865571 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LeoAli ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال نیکوکار کمک کننده • روزانه چقدر بازی می کنید: 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00) 7:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه و درامد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون باحاله و دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +15 1 نقل قول ______________ ______________ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865572 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: منظم و کار درست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دنبال تجربه جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن قشنگ و خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و جای مناسب برای کار • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 9 بار نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865600 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hake ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش اخلاق - خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 یا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):14:00 - 12:00 / 20:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای ورود به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی به دسته متوسط دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ درآمد خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 یا 9 بار نقل قول :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕'𝒔 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865604 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TaCo ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: دلسوز پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6, ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم شاید جای مناسبی برای من باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865605 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoJeDaRaYa ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت فیکس • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00) - (22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بدرد گاننریم میخوره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ ۲ (بابت اسپم شدن خیلی عرض خواهی میکنم) یک باگ شده بود نقل قول دریایه آروم هیچوقت ناخدای قهرمان نمیسازه... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865609 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajali82 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۲ • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شجاع و قانونمند و مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 -00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای پیشرفت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میدونم میتونم موفق باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865648 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRagnarok ارسال شده در 5 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دقیقه قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:بردیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.فعال.گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تقویت کردن گانری و علاقه زیاد به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مهربانی دارد.کسب تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8بار نقل قول https://uploadkon.ir/uploads/a04022_25۲۰۲۵۰۷۲۲-۲۱۴۸۰۰.jpg لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/401/#findComment-865682 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.