cristiano ارسال شده در پنجشنبه در 15:27 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: جمال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام _مشتی _خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoReM ارسال شده در پنجشنبه در 17:15 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:15 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور باهوش فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 15:00 - 18:00): ( 15:00-21:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تجربه دسته متوسط و اخراج • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به دسته متوسط و تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانری نسبتا خوب و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deerawich ارسال شده در پنجشنبه در 17:46 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:46 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، بامرام، حرفه ای. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): که رنک ۲ بگیرم و برم PD. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هیجان بالایی دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IAlarmGod ارسال شده در پنجشنبه در 17:54 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ تا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 , 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دسته متوسط بیام. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
light ارسال شده در پنجشنبه در 18:07 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:07 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر - گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3-4بار ویرایش شده پنجشنبه در 18:08 توسط light نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در پنجشنبه در 18:36 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:36 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاشق این فکشن با حوصله باشعور حرفه گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 9:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:R2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): R2 بگیرم و فرد مهمی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و لیدر عالی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SargoZashT ارسال شده در پنجشنبه در 21:13 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دستیابی به مقام بالاتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوبی که داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در پنجشنبه در 22:09 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:09 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، فعال، قانون مند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 03:00 یا 01:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: می خواستم بیام دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و بامرام و تنها • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): وقتم بگذره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا بودم لیدرشم که خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +18 نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noman ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: نعمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، مهربان، صبور، بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟5یا6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:10fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون از این فکشن بسیار خوشم میاد و دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قانون مندم . با حوصله ام . و از این فکشن بسیار خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mavish ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00 - 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشت تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن مورد علاقمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheGoDKiLLeR ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - صبور - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوستانم داخل این فکشن هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirWeaK ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری " آز طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 17 •اسم واقعی: امیر •در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،صبور،کم حرف، روزانه چقدر بازی می کنید: 8 ساعت •در چه ساعت هایی بازی می کنید: (13:00) الی (20:00) •چرا شما به این فکشن میخواهید بیاید: تجربه آن و رنک ۲ گرفتن •چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست: هست و میخواهم آن را تجربه کنم. •روزانه چقدر انجمن را چک میکنید: 5 الی 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yoyo ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری " آز طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 17 •اسم واقعی: امیر •در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،صبور،کم حرف، روزانه چقدر بازی می کنید: 8 ساعت •در چه ساعت هایی بازی می کنید: (13:00) الی (20:00) •چرا شما به این فکشن میخواهید بیاید: تجربه آن و رنک ۲ گرفتن •چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست: هست و میخواهم آن را تجربه کنم. •روزانه چقدر انجمن را چک میکنید: 5 الی 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARADOX7 ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب ، وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد دارم به ایت فکش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHojjat ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: حجت • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان -صبور -با حوصله- پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asian ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: بهادر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شجاع خوش اخلاق با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 یا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): وار دادن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست که میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمود • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - با مرام - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدرش خداس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رفیقم اینجاست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AF0 ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: افشین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان مسلمان و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:00-19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای حضور در دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه رنک ۲ بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazlfars ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با ادب و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (02:00 - 10:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به دسته متوسط و لیدر خوب و فعالیت زیاد من • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری قوی و علاقه دارم و پرفعالیت هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام، شوخ، صبور، هدفمند، پرتلاش، تسلیم ناپذیر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:استفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره و اینکه دوست دارم تجربه جدیدی در این فکشن کسب کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه اینجا رو دوست دارم و اینکه ممکنه جای مناسبی برای من باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danth ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل سلام و درود خدمت متقضیان اقلیت Los Santos vagos family مهلت زمانه درخواسته عضویت به پایان رسیده است. منتظر پاسخ نهایی تا ساعتی دیگر باشید. 1 نقل قول ...The truth is not far away لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danth ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل با سلام و درود خدمت تمام متقضیان ورود به اقلیت: Los Santos Vagos Family همه ی درخواست های عضویت به غیر از این اسامی قبول شد: @EnZi درخواسته شما رد شد. ( زیرا در اقلیت حضور دارید ) @Terrorism درخواسته شما رد شد. ( زیرا در اقلیت حضور دارید ) اولویت بندی: 1- Kratos 2- Karadayii 3- Balance 4- iMavish 5- Karbalad 6- Daniial 7- Flashbang 8- The_archer 9- Arkadash 10- Gamemax 11- Prioress 12- Fastshot 13- Aidan 14- Jmal_7777) 15- IPower 16- Saliba 17- Malavan 18- Menma 19- Mrhojjat 20- Blackside 21- Rabis 22- Tomy.shelby 23- Shiver 24- Highbalaach 25- Winstonsilver 26- Kiatan 27- Mrarnold 28- Olebe 29- Lego 30- Forcegod 31- Shaytan 32- Lilkeed 33- Amoehsan 34- Marble 35- Darande 36- Alarmgod 37- Noboody 38- Amirhosein_ 39- Sargozasht 40- Bloodfury 41- Gandhi 42- Poirot 43- Imaeen 44- Offtop 45- Rorem 46- .Aria 47- Abolfazlfars 48- Godofsniper 49- Deerawich 50- Silco 51- Paimo 52- Unofficial 53- Sanad 54- Mmd_turk موارد تست: 10 سوال از قوانین عمومی سرور 10 سوال از قوانین عمومی دسته متوسط هر گونه تماس یا ایجاده مزاحت برایه لیدر یا ساب لیدر موجب رد شدن شما از تست است. موفق باشید، بدرود. نقل قول ...The truth is not far away لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه (حداقل چند کلمه): تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.