SiNER ارسال شده در March 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال در سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ یا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون هم دیگه خسته کننده شده بود هم r2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم جالبه و می خوام به دسته ویژه برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در March 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال در سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ یا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون هم دیگه خسته کننده شده بود هم r2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم جالبه و می خوام به دسته ویژه برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال در سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ یا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون هم دیگه خسته کننده شده بود هم r2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم جالبه و می خوام به دسته ویژه برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال در سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ یا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون هم دیگه خسته کننده شده بود هم r2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم جالبه و می خوام به دسته ویژه برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sunder ارسال شده در March 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مرامی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت یا 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بدک نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2یا 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در March 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2023 با سلام اقلیتLos Santos Vagos Family عضو فعال می پذیرد. توجه: تمام درخواست های قبل این پست نادیده گرفته میشود نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Whiskey ارسال شده در March 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: اصی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مرامی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت یا 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بدک نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2یا 3بار نقل قول ???????# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZheLuoFeN ارسال شده در March 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق و خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):00-01 تا 00-07 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار نقل قول با هرکی مثل خودش:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در March 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون با اخلاق حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15 الی 20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم بیام دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sunder ارسال شده در March 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مرامی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت یا 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بدک نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2یا 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSad ارسال شده در March 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تیر اندازی خوب + فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تکراری شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رفتن به دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اقلیت باحالیه و درامدش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 بار نقل قول :Busy my account بزرگترین حماقت انسان لبخند زدن به کسی هست که ارزش نگاه کردن هم ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mavish858 ارسال شده در March 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان عاقل باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: امدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodKhah ارسال شده در March 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در March 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2023 @Whiskey درخواست شما قبول شد. @Defense درخواست شما قبول شد. @Atrocidus درخواست شما رد شد,شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @56Amirali درخواست شما قبول شد. @BigMohammad درخواست شما قبول شد. @mavish858 درخواست شما قبول شد. @Spotدرخواست شما قبول شد. الویت بندی: 1. 2. 3. 4. 5. 6. نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در March 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:عاشق جذاب خشن مهربون دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و دوستان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Holyevil ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و دوستان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Holyevil ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و دوستان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال در سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ یا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون هم دیگه خسته کننده شده بود هم r2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم جالبه و می خوام به دسته ویژه برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال در سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ یا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون هم دیگه خسته کننده شده بود هم r2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم جالبه و می خوام به دسته ویژه برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 به نام خداوند اقلیت Los Santos Vagos Family یک عضو واجد شرایط می پذیرد در صورت تمایل میتوانید درخواست عضویت خود را ارسال کنید آرزوی موفقیت. نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در March 15, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال در سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ یا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون هم دیگه خسته کننده شده بود هم r2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم جالبه و می خوام به دسته ویژه برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم تو این فکشن بهتر عمل کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: فرزاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با ادب مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:رنک 2 دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:17 • اسم واقعی: پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و شوخ و باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14/30 تا 17 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هیجانش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و بی ازار و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یه مدت نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): هیجانش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilNeverGone ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 ویرایش شده March 17, 2023 توسط FiftyCenT نقل قول در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست --------------------------------------------------------------------------- [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی:امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور و اماده کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟5الی6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00_13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بخاطر اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+3ب نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.