Aarsalan ارسال شده در December 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:امیرارسلان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شوخ و با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟بعضی وقتا 12 ساعت و بعضی وقتا کمتر از 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11:00 تا 15:00 و 18:30 تا 00:00 یا هم 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا4 بار نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در December 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2021 @Kalafegi - @salehsali - @1ArSaLaN1 درخواست شما قبول شد اولویت بندی: 1- 2- 3- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Majid316922 ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مجید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساکت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4یا6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00تا02:00تا07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با این فکشن حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2یا3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:امیرارسلان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شوخ و با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟بعضی وقتا 12 ساعت و بعضی وقتا کمتر از 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11:00 تا 15:00 و 18:30 تا 00:00 یا هم 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا4 بار نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در ۱ ساعت قبل، 1ArSaLaN1 گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:امیرارسلان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شوخ و با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟بعضی وقتا 12 ساعت و بعضی وقتا کمتر از 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11:00 تا 15:00 و 18:30 تا 00:00 یا هم 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در 6 دقیقه قبل، iSaFa گفته است: آقا محترم کپی نکنین لطفاََ 2 نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robby ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال.پرکار.مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دلیل خاصی نداشت چون رنک دو گرفتم واسه دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه و اینکه دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟بچه های خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARSHIAHEMMATI ارسال شده در December 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه بازی کن خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 یا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (3 تا 10 ب.ظ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر و ممبر های خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ یه حسی میگه که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 (ویرایش شده) در 19 ساعت قبل، ARSHIAHEMMATI گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه بازی کن خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 یا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (3 تا 10 ب.ظ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر و ممبر های خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ یه حسی میگه که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار در در ۱۴۰۰/۹/۲۳ در 00:54، BigZMoge گفته است: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال.پرکار.مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دلیل خاصی نداشت چون رنک دو گرفتم واسه دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه و اینکه دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟بچه های خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد ویرایش شده December 15, 2021 توسط iSaFa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azhir ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مجید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساکت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4یا6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00تا02:00تا07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با این فکشن حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2یا3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 آماده ی پذیرشه تنها 2 عضو هستیم. تمامی درخواست هایی که قبل از این پیام ارسال شده اند نادیده گرفته می شوند. لطفا برای عضویت درخواست خود را مجدداً ارسال کنید. توجه: اولویت با کسانی هست که در خواست خود را زودتر ارسال کرده اند و سابقه ی محرومیت به دلیل تقلب (Cheats) کمتری دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: مهدی • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پوروو قرنیه مشکی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته بیدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همیجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم والا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azhir ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مجید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساکت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4یا6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00تا02:00تا07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با این فکشن حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2یا3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TRaiToR ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: جواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد، مودب، پرتلاش، وظیفه شناس، سر به زیر و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقت پیش بود دیگه بازی نمیکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه فعالیت عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 @Hazzard - @majidtalebi - @TRaiToR درخواست شما قبول شد اولویت بندی: 1- 2- 3- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: جواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد، مودب، پرتلاش، وظیفه شناس، سر به زیر و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقت پیش بود دیگه بازی نمیکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه فعالیت عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 5 بار نقل قول 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARSHIAHEMMATI ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه بازی کن خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 یا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (3 تا 10 ب.ظ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر و ممبر های خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ یه حسی میگه که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: لاله • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همین طوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همین طوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به کشتن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 آماده ی پذیرشه تنها 1 عضو هستیم. تمامی درخواست هایی که قبل از این پیام ارسال شده اند نادیده گرفته می شوند. لطفا برای عضویت درخواست خود را مجدداً ارسال کنید. توجه: اولویت با کسانی هست که در خواست خود را زودتر ارسال کرده اند و سابقه ی محرومیت به دلیل تقلب (Cheats) کمتری دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به کشتن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به کشتن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی دوست دارم به این فکشن بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امیر • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و مغرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح ها • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به کشتن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به کشتن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به کشتن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به کشتن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به کشتن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.