Vipper ارسال شده در January 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2022 فقط TRM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohsen2099 ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 19:08، ARAWMIXIA گفته است: کدوم دسته متوسط گنگش بالا تره؟ کدوم توی سرور حاکمیت داره ؟ همه ازش میترسن ؟ Ballas Family با رهبری [AG]ErnestoCheGuevara تماس گرفتم با این آقا میگم شما گنگتون بالاس ؟ میگه بسته به لوله ! سطح مهارت هاس ! میگم drugs میخوام 20 مثقال میگه مین از پلیس میترسم ! دسته متوسطی که از پلیس بترسه بدرد نیمخوره! ناامید شدم از این قبیله لیدرشون پلیس بوده قبلا! خخخخخ نفوذیهVarios Los Aztecas Family با رهبری icecube تماس گرفتم با این بنده خدای صدا خوشکل از تهران گفتم شما گنگ بالاتری یا بقیه ی دسته متوسط ها گفت که تورف ها و فستیوال رو ببین گفت فتیوال قبلی اینها شاخ بودن گفتم 20 مثقال drugs میخام گفت بچه مثبته نمیفروشه باید برم از drug dealer ها بگیرم دسته متوسطیی که بچه مثبت باشه باید میرفته پلیس میشده نه دسته متوسط. از اینم نا امید شدم نظر شما چیه دوستا ن؟ فکر کنم 1مسقل هم دراگ نداشتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 22:01، NesT گفته است: معلومه دگ هرکدوم که من توش باشم اصلا هرکدوم که من نباشم بدرد نمیخوره هرچی ممد بگه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در March 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2023 خفن تر از TMF وجود نداره نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در March 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 مطلب در حد اینترنشنال نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 گوی ترین گنگ { گنگسترای آمل و اندیمشک } else { عرق سگی } 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در March 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 19:48، ARAWMIXIA گفته است: سلام دوست عزیز توی گوگل سرچ کنید محتوا و تولید محتوا و نحوه ی تولید محتوا انشالهه اشنا میشید بامحتوای مرتبط با این مجموعه! تنهایی فک کردی؟ نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 جالب شد نقل قول ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.