iCeT ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 (ویرایش شده) با سلام میخام یک پیشنهاد بدم که مثلاً وقتی ما ID/میزنیم بهمون بگه که این فرد MUTE هست یا نيست چون بعضی وقت ها پیش میاد ما در اِونت هستیم و ی نفر MUTE و اورگانیزر هم چون نمیدونه اون رو کیک میده. یا مثلاً بگه که این فرد از لانچر استفاده میکنه یا نه. @SFC @Meli @Ali (اکانت جهت دریافت جوایز در صورت تایید) ویرایش شده January 16, 2022 توسط A3HKAN 2 ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 در 10 ساعت قبل، A3HKAN گفته است: یا مثلاً بگه که این فرد از لانچر استفاده میکنه یا نه. Launcher [Id]/ (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 در 16 ساعت قبل، A3HKAN گفته است: با سلام میخام یک پیشنهاد بدم که مثلاً وقتی ما ID/میزنیم بهمون بگه که این فرد MUTE هست یا نيست چون بعضی وقت ها پیش میاد ما در اِونت هستیم و ی نفر MUTE و اورگانیزر هم چون نمیدونه اون رو کیک میده. یا مثلاً بگه که این فرد از لانچر استفاده میکنه یا نه. @SFC @Meli @Ali (اکانت جهت دریافت جوایز در صورت تایید) اولین باری که میوت شده بودم رفته بودم جلوی @HoxeiN /knife1 میزدم که ینی خفم ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۷ در 00:53، Tommy گفته است: اولین باری که میوت شده بودم رفته بودم جلوی @HoxeiN /knife1 میزدم که ینی خفم هیچ کدومتون به گودرت من نمیرسین w/ میدادم به دوستم اگه میوت شدی yes/ بزن میگفتم بریم ماشین سوار شیم سپورتش کنیم؟ اگه اره abseil/ xD بنظرم نظر خوبیه باید روش کار شه انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 عدم صلاحیت حضور در مسابقات (Event) بخشی از مجازات Mute هست به نظرم، کسی که فحاشی یا ... کرده نبایدم بتونه مثل سایر بازیکنا از امکانات مسابقه استفاده کنه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matin66 ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 عالی میشه اینجوری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در January 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 @Ali ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در March 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ در 14:45، iCeT گفته است: @Ali ?? ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۸ در 19:29، iCeT گفته است: ?? یکذره داش صبر کنی حتما رسیدگی میکنه 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2022 اره اینطوری خوب میشه سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 23:25، End گفته است: عدم صلاحیت حضور در مسابقات (Event) بخشی از مجازات Mute هست به نظرم، کسی که فحاشی یا ... کرده نبایدم بتونه مثل سایر بازیکنا از امکانات مسابقه استفاده کنه! انقد خشن نباش شاید اسپم کرده ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 20:38، llKhll گفته است: هیچ کدومتون به گودرت من نمیرسین w/ میدادم به دوستم اگه میوت شدی yes/ بزن میگفتم بریم ماشین سوار شیم سپورتش کنیم؟ اگه اره abseil/ بنظرم نظر خوبیه باید روش کار شه شما ها اصلا یه ذره گدرت ندارین ما با @Techno اینا قرار گزاشته بودیم هرموقع میوت شدیم یا حوصلمون سر میره setfreq 69.6 میزدیم با [WT/] حرف میزدیم بی دردسر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 در 3 ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: شما ها اصلا یه ذره گدرت ندارین ما با @Techno اینا قرار گزاشته بودیم هرموقع میوت شدیم یا حوصلمون سر میره setfreq 69.6 میزدیم با [WT/] حرف میزدیم بی دردسر یه شب یادت کل ادمینارو جمع کرده بودیم من میوت بودم تو والکی تاکی فکر کنم ۲۰ ۳۰ نفر بودیم IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 در 2 ساعت قبل، ViBES گفته است: یه شب یادت کل ادمینارو جمع کرده بودیم من میوت بودم تو والکی تاکی فکر کنم ۲۰ ۳۰ نفر بودیم من ایونت بودم به definitive گفتی چند نفر بیاره یهو دیدم @arshiya و @EBi و @HoxeiN و.... اصلا یه وضعی بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در March 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2022 در 15 ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: من ایونت بودم به definitive گفتی چند نفر بیاره یهو دیدم @arshiya و @EBi و @HoxeiN و.... اصلا یه وضعی بود ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoxeiN ارسال شده در March 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۷ در 00:53، Asli گفته است: اولین باری که میوت شده بودم رفته بودم جلوی @HoxeiN /knife1 میزدم که ینی خفم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در March 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۷ در 00:53، Asli گفته است: اولین باری که میوت شده بودم رفته بودم جلوی @HoxeiN /knife1 میزدم که ینی خفم [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 موافقم که تو ID/ بنویسه طرف میوته یا نه (+) End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 نظرم + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 علاوه بر این، اگه پینگ هم نشون بده عالی میشه، مثل FPS جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 Setfreq 85.5/ وقتی میوتی میتونی چت کنی آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 10, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز با پیشنهاد شما موافقت شد. بروزرسانی در 3.5.0 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 15, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 انجام شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده