Sepehr ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 9 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: بنده ساقی هستم افراد زیر هم مشتری های من من راضی بودم تا الان... در 8 ساعت قبل، LearninG گفته است: قبلا یه 4 راه LS بود خنده و شادی چیزی بود الانم فقط پلیرا واسه خریدو فروش میان و میرن قوانین Music on mic هم که اومده کسی جایی جمع نمیشه جلو پینبال هم که فقط بپر بپر میکنن در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ در 09:30، Sepehr گفته است: یادش بخیر چهاراه... هرموقع رد میشدیم اونجا پر از ادم بود، ارزش خونه هایی که کنار چهاراه بودن چندین برابر قیمت واقعیشون بود... نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeTiS ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ در 11:18، MwM گفته است: دوست عزیز ساعت 7 صبح اونم تو فصل امتحانات توقع داری کی بیاد داخل سرور حق ولی توی این فصل هم 500 پلیر داره کم نیست توی تابستون هم خیلی شلوغ میشه و AGSAMP جدید بیاد خیلی جذاب میشه سرور همه منتظرن شاید این جمعه بیاید شاید نقل قول با هرکی مثل خودش.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.