Only ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 4 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: هیچی دیگه @ARAWMIXIA تا این نیومده من دارم میام نه داش خودم FIND میکنم نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 7 دقیقه قبل، FBI گفته است: نه داش خودم FIND میکنم نگران نباش من به ادمین میگم tp میده Ez نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 4 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: نگران نباش من به ادمین میگم tp میده Ez ادمین چیه میرم هاستری میگیرم Ez خب حاجی دیه بسه نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 4 دقیقه قبل، FBI گفته است: ادمین چیه میرم هاستری میگیرم Ez خب حاجی دیه بسه اره منم میخواستم بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 3 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: اره منم میخواستم بگم الان میزنن بن میدن فعلا حاجی نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 4 دقیقه قبل، FBI گفته است: الان میزنن بن میدن فعلا حاجی فعلا نگا تو رو خدا شد تاپیک پر طرفدار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 کاری به ساعتش ندارم ولی تو این 2 سالی که اینجا پلی میدم تاحالا انقدر سرور رو سرد ندیده بودم همه پلیرا کم کم دارن زده میشن 80 درصد سرور رو که استف تشکیل داده قبلا یه 4 راه LS بود خنده و شادی چیزی بود الانم فقط پلیرا واسه خریدو فروش میان و میرن قوانین Music on mic هم که اومده کسی جایی جمع نمیشه جلو پینبال هم که فقط بپر بپر میکنن در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ در 09:30، Sepehr گفته است: ایشالله agsamp جبران کنه AG SAMP هم بیاد چیزی تغییر نمیکنه رفتنیا رفتن 1 1 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 5 دقیقه قبل، LearninG گفته است: کاری به ساعتش ندارم ولی تو این 2 سالی که اینجا پلی میدم تاحالا انقدر سرور رو سرد ندیده بودم همه پلیرا کم کم دارن زده میشن 80 درصد سرور رو که استف تشکیل داده قبلا یه 4 راه LS بود خنده و شادی چیزی بود الانم فقط پلیرا واسه خریدو فروش میان و میرن قوانین Music on mic هم که اومده کسی جایی جمع نمیشه جلو پینبال هم که فقط بپر بپر میکنن AG SAMP هم بیاد چیزی تغییر نمیکنه رفتنیا رفتن اینو کاملا #حق گفتی 1 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در January 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 5 دقیقه قبل، LearninG گفته است: کاری به ساعتش ندارم ولی تو این 2 سالی که اینجا پلی میدم تاحالا انقدر سرور رو سرد ندیده بودم همه پلیرا کم کم دارن زده میشن 80 درصد سرور رو که استف تشکیل داده قبلا یه 4 راه LS بود خنده و شادی چیزی بود الانم فقط پلیرا واسه خریدو فروش میان و میرن قوانین Music on mic هم که اومده کسی جایی جمع نمیشه جلو پینبال هم که فقط بپر بپر میکنن AG SAMP هم بیاد چیزی تغییر نمیکنه رفتنیا رفتن لطفا جا هایی از سرور که خوشکله تا حالا امکانش هست نرفته باشم جاهای باصفا اگر میدونید بهم لوکیشن بدید سرگرم کنم خودمو نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 3 دقیقه قبل، ARAWMIXIA گفته است: سرگرم کنم خودمو اینجا دیگه چیزی واسه سرگرم کردن نداره نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در January 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 (ویرایش شده) بذارید لاقل خاطرات رو یه مرور کنیم این خونه چقدر داستانا که داشت البته فیلم ها و عکس هاشونو دارم باید بگردم توی سیستمم یادمه Rob میزدیم یا کاپ ها رو اذیت میکردیم اینجا پاتوق FTP مون بود یاد RAMIN_FTP بخیر روحش شاد (صلوات و فاتحه براش بفرستید لطفا ) علی توربو - NG بودیم همکار توی NG اینجا کلی عکس یادگاری یکی که خیلی دوسش داشتم بچه ی زرنگی بود ولی احساساتی ازدواج کرد براش آرزوی خوشبختی میکنم همیشه به من میگفت موجی موجی خخخخ این خونه رو GOLDI بود گرفتم البته قبلش چندین بار خریده بودمش و پریده بود زیاد وقت گیم ندارم زمان محمد (شایان شماها) اونم خیلی زمان با صفایی بود همه جا TP و GOTO میکرد خخخخ ولی نه اینو نمیگم .... قبلا اینجا فقط 1 خونه بود 11م یلیون دلار این جز 5 یا 6 ومین خونه های فعال SF بود اصلا خونه ی خوش یمنی نیست هر کی خریده بن شده : | ^.^ اینجا درس زندگیه یاد بگیرید با هر کسی بیرون نرید به هر کسی بها ندید با هر کسیم عکس یادگاری نندازید ^.^ اره اگر داری اینو میخونی با خودتم خیلی .... هستی برا من اصلا مهم نبود ولی حق سارا و مائده این نبود کلی بهت خوبی کرده بودن هه ویرایش شده January 18, 2022 توسط ARAWMIXIA نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 16 دقیقه قبل، ARAWMIXIA گفته است: ^.^ اره اگر داری اینو میخونی با خودتم خیلی .... هستی برا من اصلا مهم نبود ولی حق سارا و مائده این نبود کلی بهت خوبی کرده بودن هه ویرایش شده در 7 دقیقه قبل توسط ARAWMIXIA سریال ترکی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در January 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 (ویرایش شده) اینطوری پست و نوشته ارسال کردن خیلی کسل کننده و خسته کنندس من عکسای قدیمی اونت های قدیمی پیدا کنم میذارم با توضیحات این پارکینگ خیلی حرفا داره رفیق - دوست - عزیز - کاربر - هر چی که هستی داری اینو میخونی هیچ وقت به کسی که بهت اعتماد کرده خیانت نکن خائن نباش نامرد نباش من به یکی که با چشم رفاقت بهش نگاه میکردم اعتماد کردم اعتمادمو با نامردی و خیانت جواب داد با پرویی تمام هم گفت اره این کارو کرده و عذرخواهی هم نکرد خیلی بی ارزش تر از اون چیزیه که بخام حرفی بهش بزنم ولی چندتا ماشین توی بازی نهایتا 200 میلیون دلار بازی ارزش اینو نداره بخوای توی فضای مجازی حق کسیو ضایع کنی آبروی کسی رو ببری مدرک جعلی برای کسی درست کنی از حرفای چند سال پیش سو استفاده کنی برات متاسفم. من اصلا برام مهم نیست هاترینگ و مانسترمو سوار شم اکانت 97 لولی رو داشته باشم یا اکانت لول 5 با کلی مد تو خودتو خراب کردی. ویرایش شده January 18, 2022 توسط ARAWMIXIA نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 @Ali نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 36 دقیقه قبل، ARAWMIXIA گفته است: اینطوری پست و نوشته ارسال کردن خیلی کسل کننده و خسته کنندس من عکسای قدیمی اونت های قدیمی پیدا کنم میذارم با توضیحات این پارکینگ خیلی حرفا داره رفیق - دوست - عزیز - کاربر - هر چی که هستی داری اینو میخونی هیچ وقت به کسی که بهت اعتماد کرده خیانت نکن خائن نباش نامرد نباش من به یکی که با چشم رفاقت بهش نگاه میکردم اعتماد کردم اعتمادمو با نامردی و خیانت جواب داد با پرویی تمام هم گفت اره این کارو کرده و عذرخواهی هم نکرد خیلی بی ارزش تر از اون چیزیه که بخام حرفی بهش بزنم ولی چندتا ماشین توی بازی نهایتا 200 میلیون دلار بازی ارزش اینو نداره بخوای توی فضای مجازی حق کسیو ضایع کنی آبروی کسی رو ببری مدرک جعلی برای کسی درست کنی از حرفای چند سال پیش سو استفاده کنی برات متاسفم. من اصلا برام مهم نیست هاترینگ و مانسترمو سوار شم اکانت 97 لولی رو داشته باشم یا اکانت لول 5 با کلی مد تو خودتو خراب کردی. ابجی من دیگه اشکم در اومده بگو کدوم نا حقی بوده تا حقش کف دسش بزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 2 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: چه جیگری شد اسکین بنده ساقی هستم افراد زیر هم مشتری های من @seprooz123 @Techno @iMahan @iMatin @Sepehr @Tommy @MILADemon @ESALAT @llKhll @DARTHHOOMAN اها چه افرادی رو هم جزوه مشتریهات داری حالا ساقی ساقی عالم تو شدی نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 3 دقیقه قبل، DARTHHOOMAN گفته است: اها چه افرادی رو هم جزوه مشتریهات داری حالا ساقی ساقی عالم تو شدی داش ما ساقی خودمونم میشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ در 11:18، MwM گفته است: دوست عزیز ساعت 7 صبح اونم تو فصل امتحانات توقع داری کی بیاد داخل سرور قانع کننده بود نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 1 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: اینطوری پست و نوشته ارسال کردن خیلی کسل کننده و خسته کنندس من عکسای قدیمی اونت های قدیمی پیدا کنم میذارم با توضیحات این پارکینگ خیلی حرفا داره رفیق - دوست - عزیز - کاربر - هر چی که هستی داری اینو میخونی هیچ وقت به کسی که بهت اعتماد کرده خیانت نکن خائن نباش نامرد نباش من به یکی که با چشم رفاقت بهش نگاه میکردم اعتماد کردم اعتمادمو با نامردی و خیانت جواب داد با پرویی تمام هم گفت اره این کارو کرده و عذرخواهی هم نکرد خیلی بی ارزش تر از اون چیزیه که بخام حرفی بهش بزنم ولی چندتا ماشین توی بازی نهایتا 200 میلیون دلار بازی ارزش اینو نداره بخوای توی فضای مجازی حق کسیو ضایع کنی آبروی کسی رو ببری مدرک جعلی برای کسی درست کنی از حرفای چند سال پیش سو استفاده کنی برات متاسفم. من اصلا برام مهم نیست هاترینگ و مانسترمو سوار شم اکانت 97 لولی رو داشته باشم یا اکانت لول 5 با کلی مد تو خودتو خراب کردی. داش الکی نمیخواد خودتو ناراحت کنی این اتفاق واسه همه هم و خود منم اتفاق افتاده زمین گرده نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 12 دقیقه قبل، FBI گفته است: داش الکی نمیخواد خودتو ناراحت کنی این اتفاق واسه همه هم و خود منم اتفاق افتاده زمین گرده ابجی هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: ابجی هستن به مولا که به مولا ویرایش شده January 18, 2022 توسط Brutalest نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 7 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: ابجی هستن خب حالا نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در January 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 باورت میشه 5 سال به این سرعت گذشت ؟ نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 فکر نمیکنم مخاطبی که بهشون اشاره کردین تاپیکتونو ببینه، در رابطه با حوصله سر بر بودن بازی هم از نظر من رفتن به فکشن میتونه سرگرم کننده باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 5 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: چه جیگری شد اسکین بنده ساقی هستم افراد زیر هم مشتری های من @seprooz123 @Techno @iMahan @iMatin @Sepehr @Tommy @MILADemon @ESALAT @llKhll @DARTHHOOMAN میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.