negin19 ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 1=امروز بخدا تو مدرسه داشتم درس میخوندم یهو ناظم اومد گفت فردا با ولیت بیا گفتم نمیشه با اما بیام هیچی دیگه اخراجم کرد 2=میدونستین وقتی تلویزیونا باهم کار خصوصی دارن به هم چی میگن میگن بیا تی وی کارت دارم! 3=میدونستین چرا یخچال برفک داره؟!چون آنتن نداره بخدا اگه میدونستینگی میدونستم ک سکته میکنم 4=میدونی کدوم لبنیات بیشتر از همه خدمت میکنه؟(ماست)چون همیشه میگن خدمت از ماست 5=دوتا گوجه فرنگی باهم دعوا میکنن یه گوجه سبز میاد از هم جداشون کنه میگن سید شما دخالت نکن 6=یه غوله میره مشهد میشه مشغول! 7=بچه ها داشتن تو کلاس سر و صدا میکردند یهو ناظم میا میگه مگه اینجا طویلس؟!یکی از بچه ها میگه: نه آقا اشتباه اومدین 8=روباهه میره پای درخت میگه به به چه سری چه دمی زاغ میگه:خجالت بکش اون موقع شوهر نداشتم الآن دارم!!! 9=یارو میره کله پزی فروشنده میگه: چشم بذارم؟یارو میگه تو این یه ذره مغازه اخه کجا قایم شم !فروشنده کپ کرده بود 10=یه روز تو تیمارستان همه داشتن میپریدن بالا و پایین رییس تیمارستان میاد میگه:چه مرگتونه؟ (میگن ما سیب زمینیم داریم سرخ میشیم میره) میبینه یکی نشسته رو زمین پیش خودش میگه این حتما خوب شده ازش میپرسه چرا نشستی؟میگه اخه من چسبیدم ته ماهیتابه! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 عالی 1 نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 نایس اول صبی یکم خندیدم نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در 8 ساعت قبل، DeFiNiTiVe گفته است: عالی در 21 دقیقه قبل، DarkHell گفته است: نایس اول صبی یکم خندیدم آروم تر نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 بد نبود، مرسی نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 #خنده دار نبود! نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در 2 ساعت قبل، DarkHell گفته است: نایس اول صبی یکم خندیدم من از تو بیشتر خندم میگیره تا اون جکا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در ۱ ساعت قبل، iRamtin گفته است: #خنده دار نبود! #دوشواری نداریم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در 2 ساعت قبل، ArshiXo گفته است: #دوشواری نداریم #عجیبه نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در 7 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: آروم تر اوکی نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در 9 ساعت قبل، iRamtin گفته است: #عجیبه #سلام نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در December 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۱۰/۴ در 18:14، negin19 گفته است: 10=یه روز تو تیمارستان همه داشتن میپریدن بالا و پایین رییس تیمارستان میاد میگه:چه مرگتونه؟ (میگن ما سیب زمینیم داریم سرخ میشیم میره) میبینه یکی نشسته رو زمین پیش خودش میگه این حتما خوب شده ازش میپرسه چرا نشستی؟میگه اخه من چسبیدم ته ماهیتابه! این عالی بود نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 #Kam_Sath_Nabashim نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 ی روز ی مرده دنباله ساعتش میگرده دست راستشو میبینه نیست دست چپش میبینه هست. ایح ایح ایح ایح از شدت بی مزگیش بامزس نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 نخندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۴ در 18:14، negin19 گفته است: 1=امروز بخدا تو مدرسه داشتم درس میخوندم یهو ناظم اومد گفت فردا با ولیت بیا گفتم نمیشه با اما بیام هیچی دیگه اخراجم کرد 2=میدونستین وقتی تلویزیونا باهم کار خصوصی دارن به هم چی میگن میگن بیا تی وی کارت دارم! 3=میدونستین چرا یخچال برفک داره؟!چون آنتن نداره بخدا اگه میدونستینگی میدونستم ک سکته میکنم 4=میدونی کدوم لبنیات بیشتر از همه خدمت میکنه؟(ماست)چون همیشه میگن خدمت از ماست 5=دوتا گوجه فرنگی باهم دعوا میکنن یه گوجه سبز میاد از هم جداشون کنه میگن سید شما دخالت نکن 6=یه غوله میره مشهد میشه مشغول! 7=بچه ها داشتن تو کلاس سر و صدا میکردند یهو ناظم میا میگه مگه اینجا طویلس؟!یکی از بچه ها میگه: نه آقا اشتباه اومدین 8=روباهه میره پای درخت میگه به به چه سری چه دمی زاغ میگه:خجالت بکش اون موقع شوهر نداشتم الآن دارم!!! 9=یارو میره کله پزی فروشنده میگه: چشم بذارم؟یارو میگه تو این یه ذره مغازه اخه کجا قایم شم !فروشنده کپ کرده بود 10=یه روز تو تیمارستان همه داشتن میپریدن بالا و پایین رییس تیمارستان میاد میگه:چه مرگتونه؟ (میگن ما سیب زمینیم داریم سرخ میشیم میره) میبینه یکی نشسته رو زمین پیش خودش میگه این حتما خوب شده ازش میپرسه چرا نشستی؟میگه اخه من چسبیدم ته ماهیتابه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TONI ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.