alonehossein ارسال شده در September 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2017 سلام من واسه اکانتم خیلی زحمت کشیدم صبح تا شب مت جمع میکردم من پسورد اکانتمو دادم به یه نفر که بره یکم بازی کنه ... که اونم نامردی نکرد رمز اکانتمو عوض کرد . میدونم تقصیر خودمه ! ولی من واسه اون اکانت خیلی زحمت کشیدم ، الانم اون طرف دیگه خیلی وقته به اکانتم وصل نشده خودتون میتونید ببینید .. دروغی هم ندارم . من یه ایمیل تا جایی که یادمه داده بودم برای اکانتم اگه میشه اونو بگید عالی میشه .. فیلم ها و اس اس هایی هم دارم از پلی توی اون اکانتم !! اگه میشه که یه لطف کنید برای من خیلی ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در September 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2017 ما در مقابل بی دقتی شما در به اشتراک گذاشتن اکانتتون با افراد غیر مطمئن مسئولیتی نداریم و تنها راه بازگردانی اکانت حفظ بودن و استفاده از ایمیلتون هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alonehossein ارسال شده در September 11, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2017 قسم خدا رو میخورم که این اکانت ماله خودمه من خیلی واسه اکانت زحمت کشیدم این بی انصافیه !!! خب اگه شکایتی شد که اکانت دزدیده شده منو کلا بن بدید میگم اکانت ماله خودمه !!به خدا! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.