RealBadMan ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 من بعد از یک سال میخوام پلی بدم تو اک ولی پسوردشو یادم نمیاد چنتا اسکرین گرفته بودم ولی پاک شدن یادم نمیاد رو چه ایمیلی سیو کردم راهی هست برای پس گرفتن اکانت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 (ویرایش شده) در 17 دقیقه قبل، RealBadMan گفته است: من بعد از یک سال میخوام پلی بدم تو اک ولی پسوردشو یادم نمیاد چنتا اسکرین گرفته بودم ولی پاک شدن یادم نمیاد رو چه ایمیلی سیو کردم راهی هست برای پس گرفتن اکانت؟ اسکرین ها رو تو کدوم درایو تو چه پوشه ایی انداخته بودی میتونی با یه برنامه به نام magic recovery photo تو گوگل بزن با PC دانلود کن بعد درایویی که ریکاوری کردی همه عکس هایه پاک رو بر میگردونه و تو هم باید تو اونا اسکرین هایه رمز رو پیدا کنی و در آخر تامام انشالا به دردت بخوره و رمز رو پیدا کنی ویرایش شده December 22, 2021 توسط 1ArSaLaN1 نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در December 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در 3 دقیقه قبل، 1ArSaLaN1 گفته است: اسکرین ها رو تو کدوم درایو تو چه پوشه ایی انداخته بودی میتونی با یه برنامه به نام magic recovery photo تو گوگل بزن با PC دانلود کن بعد درایویی که ریکاوری کردی همه عکس هایه پاک رو بر میگردونه و تو هم باید تو اونا اسکرین هایه رمز رو پیدا کنی و در آخر تامام انشالا به دردت بخوره و رمز رو پیدا کنی رو پی سی قبلی اون الان محو شده? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در 5 دقیقه قبل، RealBadMan گفته است: رو پی سی قبلی اون الان محو شده? اگه کیس کامپیوترت مونده باشه میتونی ببری تعمیرات کامپیوتر اونجا از حافظه پنهان عکس هارو برگردونی اگه کیس نباشه که باید یه کار دیگه بکنی نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در December 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در ۱ ساعت قبل، 1ArSaLaN1 گفته است: اگه کیس کامپیوترت مونده باشه میتونی ببری تعمیرات کامپیوتر اونجا از حافظه پنهان عکس هارو برگردونی اگه کیس نباشه که باید یه کار دیگه بکنی کلا هیچی از اون ندارم اگه یه کاری دیگ هست بگو ? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 آها 1 نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در 3 ساعت قبل، RealBadMan گفته است: کلا هیچی از اون ندارم اگه یه کاری دیگ هست بگو ? خوب بجز اینا میتونی بریتو تلگرام پیام بدی به مشاور آرساکیا اگه اونم دیر جواب داد به امیر SFC که همینی که نوشتم آیدی فرومش پیام شخصی بده مطمنم وقتی که وارد یو سی پی (UCP) بشی رمزتو اشتباه بزنی یه روشی بهت میگه که بتونی رمزتو عوض کنی و یا جیمیلت رو بازیابی کنی در 3 ساعت قبل، RevelaTioN گفته است: آها به دردت خورد؟ نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 در 6 ساعت قبل، 1ArSaLaN1 گفته است: خوب بجز اینا میتونی بریتو تلگرام پیام بدی به مشاور آرساکیا اگه اونم دیر جواب داد به امیر SFC که همینی که نوشتم آیدی فرومش پیام شخصی بده مطمنم وقتی که وارد یو سی پی (UCP) بشی رمزتو اشتباه بزنی یه روشی بهت میگه که بتونی رمزتو عوض کنی و یا جیمیلت رو بازیابی کنی به دردت خورد؟ عالی 1 نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در December 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 اصن نمیشه بگه رو کدوم ایمیل سیو ؟ تلگرام ندارم :// نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 در 5 ساعت قبل، RevelaTioN گفته است: عالی خوبه در ۱ ساعت قبل، RealBadMan گفته است: اصن نمیشه بگه رو کدوم ایمیل سیو ؟ تلگرام ندارم :// اونو فک نکنم بگه ولی راهشو بهت میگه که چطوری بازیابی کنی حالا تو یه پیام خصوصی به امیر SFC بده یا هم تو بازی با یه اک دیگه برو حرف بزن اون صدرصد بهت کمک میکنه نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 عالی نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در December 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 در 6 ساعت قبل، 1ArSaLaN1 گفته است: خوبه اونو فک نکنم بگه ولی راهشو بهت میگه که چطوری بازیابی کنی حالا تو یه پیام خصوصی به امیر SFC بده یا هم تو بازی با یه اک دیگه برو حرف بزن اون صدرصد بهت کمک میکنه بهش چی بگم ؟ :// نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 در ۱ ساعت قبل، RealBadMan گفته است: بهش چی بگم ؟ :// بهش بگو عاشقتم sfc داداش ناموسن چیزی زدی؟ بابا جان بگو من چطوری میتونم رمز اکانتمو برگردونم جیمیلشو نمیدمحاجی تو دیگه کی هستی در 4 ساعت قبل، RevelaTioN گفته است: عالی میقولی باقالی؟ نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در December 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 11 ساعت قبل، 1ArSaLaN1 گفته است: بهش بگو عاشقتم sfc داداش ناموسن چیزی زدی؟ بابا جان بگو من چطوری میتونم رمز اکانتمو برگردونم جیمیلشو نمیدمحاجی تو دیگه کی هستی میقولی باقالی؟ ://// دا اگه اسکرین پیدا کنم اک رو میدن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 4 ساعت قبل، RealBadMan گفته است: ://// دا اگه اسکرین پیدا کنم اک رو میدن؟ دادا ناموسن تو پلیر نیستی لفت بده سه روزه دارم بهت کمک میکنم هیچی نمیفهمی برو از اول بخون خداحافظ نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در December 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 2 ساعت قبل، 1ArSaLaN1 گفته است: دادا ناموسن تو پلیر نیستی لفت بده سه روزه دارم بهت کمک میکنم هیچی نمیفهمی برو از اول بخون خداحافظ تنظ بود جناپ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در ۱ ساعت قبل، RealBadMan گفته است: تنظ بود جناپ تنز* جناب* اینم از FEnglishetلفت بده ناموسن نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 8 دقیقه قبل، 1ArSaLaN1 گفته است: تنز* تنز یا طنز؟ نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، Shxyan گفته است: تنز یا طنز؟ حرام در حرام ویرایش شده December 24, 2021 توسط 1ArSaLaN1 نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در December 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در 22 ساعت قبل، 1ArSaLaN1 گفته است: تنز* جناب* اینم از FEnglishetلفت بده ناموسن دا واقعا نگرفتی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در 21:15، RealBadMan گفته است: من بعد از یک سال میخوام پلی بدم تو اک ولی پسوردشو یادم نمیاد چنتا اسکرین گرفته بودم ولی پاک شدن ی راه هست "ایمیل" که یادت نیست ی راه هست "شماره" اگه رو اکانت سته ریست کن ی راه هست @AGTea توی تلگرام پیام بدی(البته مدرک باید داشته باشی که هویت تایید بشه) آخرین راه استفاده از مغز مبارک هست 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در 6 ساعت قبل، RealBadMan گفته است: دا واقعا نگرفتی؟ حاجی ولش به حرف این عرفان گوش بدهانگار من نمیتونم بفهمونمت در 5 ساعت قبل، iErfaN گفته است: ی راه هست "ایمیل" که یادت نیست ی راه هست "شماره" اگه رو اکانت سته ریست کن ی راه هست @AGTea توی تلگرام پیام بدی(البته مدرک باید داشته باشی که هویت تایید بشه) آخرین راه استفاده از مغز مبارک هست عالی بود کوتاه و تاثیر گذار نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.