AsirAm ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 3 دقیقه قبل، RaaD گفته است: اععععععع راست میگی عربی 9 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 (ویرایش شده) 19.5 زیست ویرایش شده December 16, 2021 توسط DHOOMAN نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 11 ساعت قبل، 404 گفته است: ترجیح میدم سکوت کنم سابقه درخشان نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 14 ساعت قبل، RaaD گفته است: حسابان 3 / دوازدهم نمره ثبت شده در کارنامه: 1 تگ نکردی ولی... دوازدهم فلسفه 10 در 14 ساعت قبل، Forget گفته است: سال دوازدهم كمترين نمرم درسِ سلامت بهداشت 13 عوضش الان مجازی میگیرن راحت 19 20 میشه گرفت نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 ریاضی : 6 همه بچه ها ری*ن تو ریاضی نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 ریاضی [2] :/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 بدترین نمره امسال شیمی : 17.5 |: نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 ادبیات 3 من چه بدونم هسته و وابسته پیشین و پسین یه چسناله چیه اخه نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 3 ساعت قبل، NimaB گفته است: عوضش الان مجازی میگیرن راحت 19 20 میشه گرفت بله دیگه نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 18 ساعت قبل، RaaD گفته است: در اعداد نمیگنجه؟ در کلمات هم نمیگنجه در 6 ساعت قبل، sina021 گفته است: سابقه درخشان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 8 ساعت قبل، NimaB گفته است: تگ نکردی ولی... مگه تو بای نداده بودی؟ دوباره کی سبز شدی؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 23 ساعت قبل، RaaD گفته است: 4 نفر زیر من بودن اوه ۴ نفر!!! نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 3 ساعت قبل، RaaD گفته است: مگه تو بای نداده بودی؟ دوباره کی سبز شدی؟ چرا برای کنکور بای دادم ولی.. این دلیل نمیشه که سر نزنم یادم بره شماهارو عزیزم درضمن سبز نشدم سفید شدم نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در ۱ ساعت قبل، NimaB گفته است: درضمن سبز نشدم سفید شدم زارت من کلا پلی نمیدم میام تو فروم گووووهر می افشانم میرم نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 شوخی میکنید دیگه؟؟؟ من نمره زیر 17 نداشتم اصلا ننگه برام بگیرم شما با افتخار میگید اینارو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در 10 ساعت قبل، RaaD گفته است: زارت نرینی به خودت آب قطعـــه پـــــــــــــــــرداخت نکردیم 1 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در 3 ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: شوخی میکنید دیگه؟؟؟ نه نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در 2 ساعت قبل، NimaB گفته است: نرینی به خودت آب قطعـــه پـــــــــــــــــرداخت نکردیم خیلی بی ادبی ناراحت شدم بی تربیت ادمین بیا اینو بن کن 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در 1 ساعت قبل، RaaD گفته است: خیلی بی ادبی ناراحت شدم بی تربیت ادمین بیا اینو بن کن نه که خودت ادب داری ولــــی دادا نـــــــاراحت نشو پـــیش مـــیاد نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در 9 دقیقه قبل، NimaB گفته است: نه که خودت ادب داری ولــــی دادا نـــــــاراحت نشو پـــیش مـــیاد 500k میگیرم از دلم در میاد نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در 15 ساعت قبل، NimaB گفته است: سبز نشدم سفید شدم جالب بود، 3 پوینت مثبت 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 (ویرایش شده) البته که شما همتون دبیرستانید ولی من که راهنمایی هستم ریاضی 1.25 دینی 3 ویرایش شده December 17, 2021 توسط Kilwa . نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 در 17 ساعت قبل، 404 گفته است: جالب بود، 3 پوینت مثبت داریم درس پس میدیم تو خود پوینتی در 10 ساعت قبل، Kilwa گفته است: البته که شما همتون دبیرستانید ولی من که راهنمایی هستم ریاضی 1.25 دینی 3 تو دیگه خیلی خرخونی حد نداره 1 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۲۵ در 09:18، Lazyboy گفته است: ریاضی دوازدهم ۳.۵ nice نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 من کلن جز سه وم به بعد کلن کارنامه به 10 نرسیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.