RedDragon ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 با سلام جدیدن من وقتی توی بازی هستم برای زدن pin و چیز های دیگ موسم نیست ولی کمی تکون میدم مثلا یک چیزی میاد و کار میکنه ولی برای pin و چیز های دیگ عدامت موس نیست در عکس زیر من تو تایپ موسم نیست ک بخام حروف هارو کم و زیاد کنم و کلن موس نیست نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 شاید آیکون موس رو از تو پوشه ی بازی پاک کردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در December 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2021 خب چطوری درستش کنم؟ در 19 ساعت قبل، seprooz123 گفته است: شاید آیکون موس رو از تو پوشه ی بازی پاک کردی لطفا کمک کن نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در December 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2021 در 12 ساعت قبل، hame گفته است: خب چطوری درستش کنم؟ لطفا کمک کن بازیو از اول نصب کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در December 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 داش همه ی کار هارو انجام دادم نشد نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 Y رو بزن ببین درست میشه؟ 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.