CyberDyne ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 یه جمله کمر شکن بگید که ستون فقراتمون بشکنه از سنگینی و قافیه هاش : واسه هرکی لاتی واسه ما شکلاتی میدونم این خیلی قدیمی و خز هست فقط واسه مثال گفتم یه جمله ای بگید در کل اگر کسی چیزی نگفت همه سرور تگ میکنم تا بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 Bio نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 7 ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: یه جمله کمر شکن بگید که ستون فقراتمون بشکنه از سنگینی و قافیه هاش : واسه هرکی لاتی واسه ما شکلاتی میدونم این خیلی قدیمی و خز هست فقط واسه مثال گفتم یه جمله ای بگید در کل اگر کسی چیزی نگفت همه سرور تگ میکنم تا بگید عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 #کاوِرزَن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 . نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در December 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 (ویرایش شده) دنیارو سیاست به فنا داد مارو رفاقت @SFCجمله های سنگین زیاد میگه داش امیر @SFC یه جمله مهمونشون کن ویرایش شده December 6, 2021 توسط snake58 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 زندگی زمین پولداراست ما فقط به دنیا اومدیم استادیوم خالی نباشه ):) GG نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahed ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 مکن است مقداری زهر در کوزهای ریخت و آن کوزه را شست و اثرات زهر را از بین برد، ولی چیزی را که در ذهنتان جای دارد، خوب یا بد، بر شما فرمانروایی خواهد کرد و هرگز از آن رهایی نتوانید یافت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
456 ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 مثل نارنگی نباش دست میزنن لخت میشه مثل پرتغال باش برا لخت کردنت چاقو بکشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 قرار شد جمله مهمونمون کنی کلک کجا در رفتی @SFC نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در December 8, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 سلطان من فعلا دارم یاد می گیرم از شما 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 وقتی می بینم با کیا میپری می فهمم دوران با ما بودنت اوج پروازت بود.. نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۴ در 13:24، ALiHeRFei گفته است: یه جمله کمر شکن بگید که ستون فقراتمون بشکنه از سنگینی و قافیه هاش الو؟ الوو؟ علی خودتی؟ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 در 9 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: الو؟ الوو؟ علی خودتی؟ نمیدونم نهار رو چی میخورم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 امضام هس نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.