Salar4095 ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 وقتی روی لانچر کلیک میکنم پلی رو میزنم بازی ارور میده اروره runtime ارور در باره c++ هست this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. please contact the application's support team for more information. این همون اروری هست که میده نقل قول لینک به دیدگاه
seprooz123 ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 یه سری نرم افزارا هستن که پیش نیاز این بازیا هستن و باید دانلود کنی اسمشونو یادم نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه
Salar4095 ارسال شده در December 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 در 7 دقیقه قبل، seprooz123 گفته است: یه سری نرم افزارا هستن که پیش نیاز این بازیا هستن و باید دانلود کنی اسمشونو یادم نمیاد اخه تو بازی بودم اومدم بیرون دیگه داخل نرفت نقل قول لینک به دیدگاه
seprooz123 ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 در 1 ساعت قبل، Salar4095 گفته است: اخه تو بازی بودم اومدم بیرون دیگه داخل نرفت پاک کن از اول نصب کن نقل قول لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 اها نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Salar4095 ارسال شده در December 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 11 ساعت قبل، seprooz123 گفته است: پاک کن از اول نصب کن کردم نشد نقل قول لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 اجل نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
seprooz123 ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 2 ساعت قبل، Salar4095 گفته است: کردم نشد دیگه راهی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه
Salar4095 ارسال شده در December 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 کسی نیس ینی این مشکلو به من بگه چشه نقل قول لینک به دیدگاه
OverGrown ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 یه بار c++ هارو از اول نصب کن نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه
Salar4095 ارسال شده در December 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در 10 ساعت قبل، OverGrown گفته است: یه بار c++ هارو از اول نصب کن کردم نشده نقل قول لینک به دیدگاه
dest ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 منم اینو مشکلو دارم تمام تاپیک ها هم خوندم همه کار هم کردم اما نشد نقل قول لینک به دیدگاه
seprooz123 ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در ۱ ساعت قبل، dest گفته است: منم اینو مشکلو دارم تمام تاپیک ها هم خوندم همه کار هم کردم اما نشد برو سیستم جدید بخر نقل قول لینک به دیدگاه
Arda ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 10 ساعت قبل، seprooz123 گفته است: برو سیستم جدید بخر Xd نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه
Kelton ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 12 ساعت قبل، seprooz123 گفته است: برو سیستم جدید بخر Best work نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 benazam نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Sanaka ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 خرابه نقل قول ---- لینک به دیدگاه
Arshiyam ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۳ در 23:29، seprooz123 گفته است: برو سیستم جدید بخر نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 عالی نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
ArvinBlack ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 ++C اخرین نسخه اش رو دانلود کنید و میتوانید از سایت سافت 98 اخرین نسخه رو دانلود کنی نقل قول لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 در 5 ساعت قبل، ArvinBlack گفته است: ++C اخرین نسخه اش رو دانلود کنید و میتوانید از سایت سافت 98 اخرین نسخه رو دانلود کنی عالی نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۳ در 04:47، OverGrown گفته است: یه بار c++ هارو از اول نصب کن احتمال مشکل از سوی ++MV Runtime C خیلی کمه، در در ۱۴۰۰/۹/۱۱ در 22:16، Salar4095 گفته است: this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. please contact the application's support team for more information. این همون اروری هست که میده شما ی اکانت جدید برای ویندوز بساز و تست کن اگه کار کرد طبق روش هایی که تو اینترنت هست اکانت جدیدو در حالت Administrator قرار بده اگه کار نکرد این موردارو هم بررسی کن و هر کدومو که انجام دادی سیستمو ریاستارت کن و اگه کار نکرد، برو مورد بعدی (توضیحات اضافه و آموزشات رو توی نت سرچ کن): * Compatibility mode رو برای بازی/سمپ/لانچر خاموش کن * SFC /Scannow on Safeboot mod * Uninstall and Install Graphic Driver + CheckUpdate و در آخر به ترتیب هرکدومو نصب کن و سیستم رو ری استارت کن و تست کن: https://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=48145 https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=52685 https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در 23 ساعت قبل، iErfaN گفته است: احتمال مشکل از سوی ++MV Runtime C خیلی کمه، شما ی اکانت جدید برای ویندوز بساز و تست کن اگه کار کرد طبق روش هایی که تو اینترنت هست اکانت جدیدو در حالت Administrator قرار بده اگه کار نکرد این موردارو هم بررسی کن و هر کدومو که انجام دادی سیستمو ریاستارت کن و اگه کار نکرد، برو مورد بعدی (توضیحات اضافه و آموزشات رو توی نت سرچ کن): * Compatibility mode رو برای بازی/سمپ/لانچر خاموش کن * SFC /Scannow on Safeboot mod * Uninstall and Install Graphic Driver + CheckUpdate و در آخر به ترتیب هرکدومو نصب کن و سیستم رو ری استارت کن و تست کن: https://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=48145 https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=52685 https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679 به به لذت میبرم میبینم که چقدر وقت میزاری نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
SHEYKH ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 منم الان درگیر این ارورم میشه کمک کنید نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه
HamedBhn ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در ۱ ساعت قبل، GHOSTEMANE گفته است: میشه کمک کنید ن نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.