Qaribe ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 سلام من الان یه چیزی اومدتوی ذهنم که فکر کنم باحال باشه اینه که اگه بشه یه برنامه بسازین که بجای این که توی بازی بریم سی ان ان اونجاهم همه مایک بدن و باگ بشیم توی گوشی اد بزنیم بدون دردسد یجورایی مثل دیوار عکس ماشین یا موتور یا ... + مشخصات از یوسی پی یا همون carinfo/ خودمون @SFC @Meli @Ali یا برنامه ی اندروید یا اینکه تو خوده بازی جوریکه دوربین عقب گوشی هم کار کنه نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 راس میکه خوبه من موافقم تصویب شد @Ali سریع تر برنامه رو بساز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 اولا که تاپیکو اشتباه اومدی دوما این پیشنهاد حدود یک سال پیش توسط شخص شخیص بنده پیشنهاد شده خودتون رو نکشید در 17 ساعت قبل، Jepeto گفته است: سلام من الان یه چیزی اومدتوی ذهنم که فکر کنم باحال باشه اینه که اگه بشه یه برنامه بسازین که بجای این که توی بازی بریم سی ان ان اونجاهم همه مایک بدن و باگ بشیم توی گوشی اد بزنیم بدون دردسد یجورایی مثل دیوار عکس ماشین یا موتور یا ... + مشخصات از یوسی پی یا همون carinfo/ خودمون @SFC @Meli @Ali یا برنامه ی اندروید یا اینکه تو خوده بازی جوریکه دوربین عقب گوشی هم کار کنه در 12 ساعت قبل، snake58 گفته است: راس میکه خوبه من موافقم تصویب شد @Ali سریع تر برنامه رو بساز نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.