Aura ارسال شده در شنبه در 23:27 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: سروش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش صبور مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳الی۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲۲:۰۰)-۰۳:۰۰) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشق چالش های جدیدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰بار نقل قول تَرس اَز کَسی نیست وَلی خُب اِحتِرام قَشَنگتَرِه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinBanGi ارسال شده در دیروز در 04:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:16 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱6 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش صبور مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳الی۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲۲:۰۰)-۰۳:۰۰) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشق چالش های جدیدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در دیروز در 06:35 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:35 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: احسان • اسم واقعی: ۱۵ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب آروم گیمر مهربان گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون میخوام رنک ۲ بگیرم و به دسته ویژه برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amyro ارسال شده در دیروز در 07:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب و فعال و باحوصله و پشت کار زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای ورود به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه گانری خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIDINTANHA ارسال شده در دیروز در 07:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:23 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آیدین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،خوش اخلاق، صبور، اهل گیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00 - 6:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد گرفتن مقام و تجربه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تازه میخوام بیام. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در دیروز در 08:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:07 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
008Jojo ارسال شده در دیروز در 08:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:24 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با انرژی . خوش اخلاق و مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل مسائل شخصی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مندی بسیار زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ متناسب با اخلاقیاتم هست و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6الی7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AEEN ارسال شده در دیروز در 08:40 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آیین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون-گانر-اعتماد بنفس بالا-خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار یا ۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FariB ارسال شده در دیروز در 11:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:24 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مودب گانر فعال و مهربان و اجتماعی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12 تا 7 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و فکر میکنم میتونم به فکشن کمک کنم و موثر باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 ویرایش شده دیروز در 11:25 توسط FariB نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در دیروز در 13:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:36 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یونس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بیکار و عاشق کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم، لیدرش کاربلد نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تلاش برای تقویت گانری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به GSF و گانری خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در دیروز در 13:43 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:43 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاشق فکشن با PC استوره • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۴تا ۸ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:R2 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): R2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و لیدر Capita اینجاست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
codmmd ارسال شده در دیروز در 17:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:09 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرتلاش . فعال . عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ - ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به فکشن دسته بالا تر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و فکر میکنم جای خوبی برایم است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حس میکنم جایی خوبی برایم است و عاشق این فکشن ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HAMED553S ارسال شده در دیروز در 17:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ دو تا ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6:00_12:00_19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قوانین را نقض نمیکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ دو تا سه بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در دیروز در 17:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:31 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: احسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب آروم گیمر مهربان گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون میخوام رنک ۲ بگیرم و به دسته ویژه برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار ویرایش شده دیروز در 17:32 توسط AlCheMy نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hakam ارسال شده در دیروز در 17:51 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:51 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 18 • اسم واقعي: پادينا • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان . خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 3 ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: خسته شدم • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SargoZashT ارسال شده در دیروز در 18:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل تنوع و ارتقا به مقام بالاتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوبی که دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در دیروز در 18:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:45 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): پلیس نگرده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پلیس نمیگرده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markel ارسال شده در دیروز در 19:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر،جدی،صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در دیروز در 20:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:39 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - علاقه به بازی های آنلاین - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول My Account Abadan 24 GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LastBlooDy ارسال شده در دیروز در 21:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:08 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 15 • اسم واقعي: عرشيا • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 8 ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: فکشن خوبي نبود • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه): الاقه و دوست داشتن • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ ممبر هاي خوبي داره و من اين فکشن دو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ +2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
light ارسال شده در دیروز در 21:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربونم گیمر خفن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عضو های خوب و لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4-3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در دیروز در 21:40 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FearMaster ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 14 • اسم واقعی: افشین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7الی9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 9تا 4 شب فعالم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم این فکشن رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون راحتم تو این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1الی3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ary2043 ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل سن واقعی: 24 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق منظم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 -14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن برای فکشن بالا تر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تقویت گانری و چون دوست دارم دسته متوسط رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد با همه کنار میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: آیسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: منظبت و تابع قوانین مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 1 نقل قول Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.