MamadTaj ارسال شده در دیروز در 17:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:17 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش برخورد - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول .𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝘼𝙣𝙮𝙤𝙣𝙚, 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝙔𝙤𝙪𝙧𝙨𝙚𝙡𝙛, 𝙏𝙝𝙚𝙮 𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙉𝙚𝙚𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐬 𝑴𝒚 𝒃𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HAMED553S ارسال شده در دیروز در 17:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و خوش زبان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ تا۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6:00_19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قوانین را نقض نمیکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinHo3eini ارسال شده در دیروز در 17:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربان باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohsenA1389 ارسال شده در دیروز در 18:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:47 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: محسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری مهربان و خوش برخورد و کاری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 14:00تا 16:00و از ساعت 18:00تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80FP شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون بهترین فکشن است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من خلاف نمی کنم و کار میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در دیروز در 19:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، فعال ، مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moooooz1389 ارسال شده در دیروز در 19:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:54 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی متوسطه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amyro ارسال شده در دیروز در 20:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب و فعال و باحوصله و پشت کار زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:30 - 21:30) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای ورود به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه گانری خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ECLOZAPINE ارسال شده در دیروز در 20:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب فعال پرکار روابط عمومی بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۴:۰۰ـ۲۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:که بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون جای مناسبیه برام و دست به گان خوبی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد و دست به گانی خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۷ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daeeiiliya ارسال شده در دیروز در 21:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:04 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق پنل : سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش قول فعال پرکار و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 3 الی 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): این اقلیت را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به خاطر علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در دیروز در 21:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور گانر با انگیزه و خوش رو و با تجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):زیرا دوست دارم اینجا رو و دوست هام هم دارن میان علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه و تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0h3en ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ،خوش برخورد ،پیگیر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 - 18:00) - (21:00 - 03:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): نیازمند گرفتن رنک 2 متوسط. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقهمندم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب خوش اخلاق زحمت کش تابع قوانین راهنمایی و رانندگی مشتاق محبوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 1 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به دسته متوسط و اشتیاق به حقوق هفتگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام گانریم خ بهتر از این که هست بشه و از دسته متوسط خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 5 نقل قول My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bulet ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری فعلا و پای گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخواهم در این فکشم خودم را نشون بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من یک گانر خوبی هستم و میخواهم در وار خودم رو نشون بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 50+ نقل قول 𝒶𝒸𝒶𝓃𝓉 𝓂𝒴: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fered ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان مشتی لوتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 07:00 تا 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید تر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن رنک دو و رفتن به ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EagleEye ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8بار My accounts نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pesar4k ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):پرچم بکشم بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pesar4k ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):پرچم بکشم بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirkz ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و گیمر صبور و با انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7یا 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12.00تا 16.00و20.00تا 01.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این فکشن علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6یا4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Narruto ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق: مهربان : دل سوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 12:00 ) 13:00 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای عضویت به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه برای دسته متوسط و بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم و جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، فعال ، مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hajbalaach ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و گیمر صبور و با انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7یا 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12.00تا 16.00و20.00تا 01.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این فکشن علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر و اعضا خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6یا4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SurviveL ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: صدرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله صبور مشتی خوش اخلاق کار بلد مهربان آرام باهوش پایبند به قوانین با احترام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار 𝓗𝓮𝔂,𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓽𝓾𝓻𝓷𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓓𝓲𝓬𝓮,𝓣𝓸𝓭𝓪𝔂 𝔂𝓸𝓾 𝓻𝓾𝓵𝓮, 𝓣𝓸𝓶𝓸𝓻𝓻𝓸𝔀 𝔂𝓸𝓾 𝓑𝓮𝓰 ویرایش شده 6 ساعت قبل توسط SurviveL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KIANzj ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق حرفهای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد (بالای 3 ساعت) • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و مهارت بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیت مستمر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳-۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YAS1N ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان باهوش با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00الی 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوسش دارم و فکر میکنم از دستم بر میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iArsalan ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: امدن به این فکش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.