TheHeRo ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 @LuCaS درخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NecrolyT ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با نظم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت چون داخل امتحان ترم هستم نمیتونم زیاد بازی کنم. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 2تا5. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به علت امدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخواهم R2 دسته متوسط بگیرم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی علاقه دارم به این فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با نظم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت چون داخل امتحان ترم هستم نمیتونم زیاد بازی کنم. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 2تا5. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به علت امدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخواهم R2 دسته متوسط بگیرم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی علاقه دارم به این فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 @WyverNدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با نظم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت چون داخل امتحان ترم هستم نمیتونم زیاد بازی کنم. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 2تا5. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به علت امدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخواهم R2 دسته متوسط بگیرم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی علاقه دارم به این فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 @WyverN درخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiumars ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با نظم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت چون داخل امتحان ترم هستم نمیتونم زیاد بازی کنم. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 2تا5. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به علت امدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخواهم R2 دسته متوسط بگیرم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی علاقه دارم به این فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار. نقل قول گنگ بالاس انگا خوده رهبریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با نظم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت چون داخل امتحان ترم هستم نمیتونم زیاد بازی کنم. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 2تا5. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به علت امدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخواهم R2 دسته متوسط بگیرم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی علاقه دارم به این فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: آردا • اسم واقعی: 15 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینطوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 (ویرایش شده) @NecrolyTدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. @SentPoweدرخواست شما ردشد.دراقلیت دیگری حضوردارید. @WyverNدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. @Ardaدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. ویرایش شده January 3, 2022 توسط TheHeRo نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در January 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: آردا • اسم واقعی: 15 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینطوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در January 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: بنی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینطوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در January 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2022 @Dominationدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. @Westدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در January 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی:رامتین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: توصیفی نیستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: گدرت نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دلم میخواد بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +999999 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WestBloodS ارسال شده در January 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نامعلوم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینطوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در January 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2022 @iRamtinدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. @WestBloodSدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نامعلوم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینطوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 @HolyMolyدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
52hz ارسال شده در January 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی قدرتمند بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی قدرتمنده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول ?!So what لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 @Payoدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عطیه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی اعصاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 @Atiyeeدرخواست شما قبول شد.اماده تست باشید. نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaBuLouS ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول . . .???????? ?? ??? ???????? ??? ????? . . . گناه من خوبیام بود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alirzw ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوبم دیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 4 نقل قول ^/* Old ScHooL *\^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mhdra ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال با اشتیاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دسته متوسط علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.