Thief ارسال شده در August 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2017 (ویرایش شده) بنده قبلا یک اکانت که رفرال خودم رو زده بودم آورده بودم و در همان زمان بن شدم ! اما امروز دوباره به همین دلیل و با همان اکانت ها دوباره بن شدم ! پیگیری بشه لطفا آنبن لطفا = .Cypher. ویرایش شده August 31, 2017 توسط Thief نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در September 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2017 با سلام دوست عزیز. درخواست انبن رو در اینجا بیان کنید: درخواست انبن (Unabn) همچنین شما نباید از اکانتی که رفرال ایدی اصلی رو زدید دیگر استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thief ارسال شده در September 1, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2017 در 3 ساعت قبل، MaTriS گفته است : با سلام دوست عزیز. درخواست انبن رو در اینجا بیان کنید: درخواست انبن (Unabn) همچنین شما نباید از اکانتی که رفرال ایدی اصلی رو زدید دیگر استفاده کنید. همچین چیزی توی قوانین نیومده ! آنجا هم پست گذاشتم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.