ScreaM ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 چخبره زیر تاپیک اوووهههه با توجه به اینکه ما تو فروم ظرفیت های خوبی برای درامد زایی (برای داخل گیم) و ساخت و توزیع ماد برای تبلیغات و... دا یم میخاستم بدونم میشه یک تالار به این موضوع اختصاص داده بشه؟ ایا این مشکلی نداره؟ برای مثال شما تو نت اچ یو دی رو که به فارسی بزنی ادرس سایتای مختلف بعضا هم فروم های دیگه به چشم میخوره مظور کلی من این بودکع: برای فروم یک بخش کسب و کار بزنید تا علاوه بر درامد زایی برای خود فرد به پول سرور تبلیغات خود سرور به کمک دس به دس شدن مود ها و..... هرچند این ایده قابل تغییر میتونه باشه حالت کلی گفتم اگر غلط املایی در متن مشاهده کردید ببخشید دیگه این بخش اسامی باگ شده بوذ صفحه رو نمیدیدم @RiPMoHammaD @Kilwa نظرتون چیه؟ @Meli @SFC @Alireza @Owner نه به این صورت که هرکی مثل گفت و گو ازاد یت تاپیک بزنه مثل فکشن ها یک تالار جدا هرمس که خاست فعالیت کنه با ادمینا هماهنک میکنه احراحراض حویت میشه بعدش انگاز که تو بازار یک دکه بهش بدن یک حالت تالار مانند تو ی همون تالار اصلی براش بسازید EnD نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در December 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 در 7 دقیقه قبل، DHOOMAN گفته است: چخبره زیر تاپیک اوووهههه با توجه به اینکه ما تو فروم ظرفیت های خوبی برای درامد زایی (برای داخل گیم) و ساخت و توزیع ماد برای تبلیغات و... دا یم میخاستم بدونم میشه یک تالار به این موضوع اختصاص داده بشه؟ ایا این مشکلی نداره؟ برای مثال شما تو نت اچ یو دی رو که به فارسی بزنی ادرس سایتای مختلف بعضا هم فروم های دیگه به چشم میخوره مظور کلی من این بودکع: برای فروم یک بخش کسب و کار بزنید تا علاوه بر درامد زایی برای خود فرد به پول سرور تبلیغات خود سرور به کمک دس به دس شدن مود ها و..... هرچند این ایده قابل تغییر میتونه باشه حالت کلی گفتم اگر غلط املایی در متن مشاهده کردید ببخشید دیگه این بخش اسامی باگ شده بوذ صفحه رو نمیدیدم @RiPMoHammaD @Kilwa نظرتون چیه؟ @Meli @SFC @Alireza @Owner نه به این صورت که هرکی مثل گفت و گو ازاد یت تاپیک بزنه مثل فکشن ها یک تالار جدا هرمس که خاست فعالیت کنه با ادمینا هماهنک میکنه احراحراض حویت میشه بعدش انگاز که تو بازار یک دکه بهش بدن یک حالت تالار مانند تو ی همون تالار اصلی براش بسازید EnD ایده خیلی خوبیه! نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در December 1, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 در 16 دقیقه قبل، DHOOMAN گفته است: چخبره زیر تاپیک اوووهههه با توجه به اینکه ما تو فروم ظرفیت های خوبی برای درامد زایی (برای داخل گیم) و ساخت و توزیع ماد برای تبلیغات و... دا یم میخاستم بدونم میشه یک تالار به این موضوع اختصاص داده بشه؟ ایا این مشکلی نداره؟ برای مثال شما تو نت اچ یو دی رو که به فارسی بزنی ادرس سایتای مختلف بعضا هم فروم های دیگه به چشم میخوره مظور کلی من این بودکع: برای فروم یک بخش کسب و کار بزنید تا علاوه بر درامد زایی برای خود فرد به پول سرور تبلیغات خود سرور به کمک دس به دس شدن مود ها و..... هرچند این ایده قابل تغییر میتونه باشه حالت کلی گفتم اگر غلط املایی در متن مشاهده کردید ببخشید دیگه این بخش اسامی باگ شده بوذ صفحه رو نمیدیدم @RiPMoHammaD @Kilwa نظرتون چیه؟ @Meli @SFC @Alireza @Owner نه به این صورت که هرکی مثل گفت و گو ازاد یت تاپیک بزنه مثل فکشن ها یک تالار جدا هرمس که خاست فعالیت کنه با ادمینا هماهنک میکنه احراحراض حویت میشه بعدش انگاز که تو بازار یک دکه بهش بدن یک حالت تالار مانند تو ی همون تالار اصلی براش بسازید EnD میتونه جالب باشه باید اول تایید مدیریت گرفته بشه 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۷ در 20:21، Switch گفته است: Aroooxxx eeeee نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.