Chernobyl ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 سلام. طراحی هرگونه نشانه تیراندازی، نشانه گذار نقشه بازی، آیکون های اسلحه و مشت معمولی بازی پذیرفته می شود. قیمت ها: نشانه تیر اندازی : ساده - 50k سفارشی - 65k مخصوص گانری - 75k HUD های دیگر : طرح ساده - 90k طرح سفارشی - 100k به ازای 200k سفارش یک نشانه تیراندازی ساده و ریز مخصوص گانری دریافت خواهید کرد. از طریق دکمه " ارسال پاسخ به این موضوع " و فرم زیر اقدام به سفارش نمائید: - عکس سایز کوچک از اطلاعات کنترل پنل کاربری : - نوع سفارش ( میتواند چند تا باشد ) : - توضیحات سفارش : در ضمن برای سفارشی کردن hud و نشانه تیر اندازی خود طرح های انتخابی خود را برای ما بفرستید. نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 اها نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahMMD ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 10 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: اها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 x: نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 @LaStWiZarD @ShahMMD بیاید خودم رایگان مپ میدم aim میدم اسکین همه چیز ولش کنین بهترین HUD 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 9 دقیقه قبل، AliHerfei گفته است: @LaStWiZarD @ShahMMD بیاید خودم رایگان مپ میدم aim میدم اسکین همه چیز ولش کنین بهترین HUD نه داش مرسی من خودم دارم نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 مخصوص میسازم ارزون همشم دست ساز بهتر از اونایی که تو نت عه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 خودم درست میکنم با طرح دلخواه تون در 3 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: @LaStWiZarD @ShahMMD بیاید خودم رایگان مپ میدم aim میدم اسکین همه چیز ولش کنین بهترین HUD دوست عزیز شما اگر در این رشته مهارت دارید لطفا جداگانه برای خود تاپیک بزنید. نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 14 ساعت قبل، Ramxx گفته است: سلام. طراحی هرگونه نشانه تیراندازی، نشانه گذار نقشه بازی، آیکون های اسلحه و مشت معمولی بازی پذیرفته می شود. قیمت ها: نشانه تیر اندازی : ساده - 50k سفارشی - 65k مخصوص گانری - 75k HUD های دیگر : طرح ساده - 90k طرح سفارشی - 100k به ازای 200k سفارش یک نشانه تیراندازی ساده و ریز مخصوص گانری دریافت خواهید کرد. از طریق دکمه " ارسال پاسخ به این موضوع " و فرم زیر اقدام به سفارش نمائید: - عکس سایز کوچک از اطلاعات کنترل پنل کاربری : - نوع سفارش ( میتواند چند تا باشد ) : - توضیحات سفارش : در ضمن برای سفارشی کردن hud و نشانه تیر اندازی خود طرح های انتخابی خود را برای ما بفرستید. نمونه کار بزار نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 14 ساعت قبل، Ramxx گفته است: سلام. طراحی هرگونه نشانه تیراندازی، نشانه گذار نقشه بازی، آیکون های اسلحه و مشت معمولی بازی پذیرفته می شود. قیمت ها: نشانه تیر اندازی : ساده - 50k سفارشی - 65k مخصوص گانری - 75k HUD های دیگر : طرح ساده - 90k طرح سفارشی - 100k به ازای 200k سفارش یک نشانه تیراندازی ساده و ریز مخصوص گانری دریافت خواهید کرد. از طریق دکمه " ارسال پاسخ به این موضوع " و فرم زیر اقدام به سفارش نمائید: - عکس سایز کوچک از اطلاعات کنترل پنل کاربری : - نوع سفارش ( میتواند چند تا باشد ) : - توضیحات سفارش : در ضمن برای سفارشی کردن hud و نشانه تیر اندازی خود طرح های انتخابی خود را برای ما بفرستید. ب ت نمیخوره 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 4 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: مخصوص میسازم ارزون همشم دست ساز بهتر از اونایی که تو نت عه دابش به من که نفرستادی نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 19 دقیقه قبل، llKhll گفته است: دابش به من که نفرستادی میفرستم حالا فلن حال ندرم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 2 ساعت قبل، ArshiXo گفته است: ب ت نمیخوره میتونی سفارش بدی بعد تحویل سفارش دستمزد رو پرداخت کنی تا ببینی ب من میخوره یا نه در 6 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: مخصوص میسازم ارزون همشم دست ساز بهتر از اونایی که تو نت عه دوست عزیز بنده تمامی سفارشات رو خودم دستی میسازم (اگر سفارش داده بشه) و درضمن شما میتونید در تاپیک خودتون اقدام به فروش یا دادن HUD به دیگران باشید. نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Switch ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 8 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: @LaStWiZarD @ShahMMD بیاید خودم رایگان مپ میدم aim میدم اسکین همه چیز ولش کنین بهترین HUD @AliHerfei بیا بده من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 1 ساعت قبل، Switch گفته است: @AliHerfei بیا بده من پی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 بله.(دیشب داشت فریاد میزد HUD ساختممممممممم) نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Switch ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 1 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: پی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 29 دقیقه قبل، Switch گفته است: aim میخوای بدم؟ نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 53 دقیقه قبل، DANGER14 گفته است: بله.(دیشب داشت فریاد میزد HUD ساختممممممممم) جوووووووون دخترم تو همونی نبودی که میگفت برا منم بساز مفتی؟؟؟؟ نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 31 دقیقه قبل، Switch گفته است: https://uupload.ir/view/hud_gsqq.rar/ بیا بزار تو پوشه models بازم بهتر خواستی بگو در 3 دقیقه قبل، Ramxx گفته است: جوووووووون دخترم تو همونی نبودی که میگفت برا منم بساز مفتی؟؟؟؟ نخوندم نشنیدم ندیدم. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 (ویرایش شده) در 3 دقیقه قبل، DANGER14 گفته است: https://uupload.ir/view/hud_gsqq.rar/ بیا بزار تو پوشه models بازم بهتر خواستی بگو نخوندم نشنیدم ندیدم. خدایی از @RiPMoHammaD اصکی نرو حداقل من خودم میسازم. ویرایش شده November 28, 2021 توسط Ramxx اشتباه تایپی نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 11 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: مخصوص میسازم ارزون همشم دست ساز بهتر از اونایی که تو نت عه داشا مود خواستی فست برین اینجا: نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 2 دقیقه قبل، DANGER14 گفته است: داشا مود خواستی فست برین اینجا: جووووون تو فقط برو تو این نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 2 دقیقه قبل، Ramxx گفته است: جووووون تو فقط برو تو این داش حالت خوبه میدونی چی میگی؟ نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 16 دقیقه قبل، DANGER14 گفته است: داش حالت خوبه میدونی چی میگی؟ سطح داش یعنی برو تو اون تاپیک و اینجا نیا نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.