SHEYKH ارسال شده در March 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 در 4 ساعت قبل، Days گفته است: قابل توجه شما که تو سوال ۵ تست ریجکت شدی (VLA) اووووووووه مشتی تویی که داش من فرداش رفتم tmf نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در March 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 در 7 ساعت قبل، Days گفته است: قابل توجه شما که تو سوال ۵ تست ریجکت شدی (VLA) ای جان 1 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 در 2 ساعت قبل، SHEYKH گفته است: اووووووووه مشتی تویی که داش من فرداش رفتم tmf مشتی خیلی خوب ریجکت شدی فیلمش هنوز موجوده و اینکه به دلیله چیت بن شدی!!! و در ضمن TMF هرکسیو راه میدن ولی VLA و LSV هر کسیو راه نمیدن نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در March 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 در 3 ساعت قبل، Days گفته است: مشتی خیلی خوب ریجکت شدی فیلمش هنوز موجوده و اینکه به دلیله چیت بن شدی!!! و در ضمن TMF هرکسیو راه میدن ولی VLA و LSV هر کسیو راه نمیدن آره یادم نمیره اون هم بدلیل اشتراک اکانت بود که قضیه داره توام خوب گذاشتی تو کاسَمون در هم اکنون، SHEYKH گفته است: آره یادم نمیره اون هم بدلیل اشتراک اکانت بود که قضیه داره توام خوب گذاشتی تو کاسَمون اینم بگم واسه من کاری نداره رفتن تو دسته متوسط ولی ناموصا وقتی رفتیم دسته متوسط گانریم خوب شد در 3 ساعت قبل، Days گفته است: در 3 ساعت قبل، Days گفته است: مشتی خیلی خوب ریجکت شدی فیلمش هنوز موجوده و اینکه به دلیله چیت بن شدی!!! و در ضمن TMF هرکسیو راه میدن ولی VLA و LSV هر کسیو راه نمیدن خاطره شد دیه نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 در 17 دقیقه قبل، SHEYKH گفته است: آره یادم نمیره اون هم بدلیل اشتراک اکانت بود که قضیه داره توام خوب گذاشتی تو کاسَمون اینم بگم واسه من کاری نداره رفتن تو دسته متوسط ولی ناموصا وقتی رفتیم دسته متوسط گانریم خوب شد در 6 ساعت قبل، SHEYKH گفته است: درسته صحیح با چیت گانریت خوب شد؟ نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در March 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 در در ۱۴۰۰/۹/۳ در 19:46، Moos گفته است: بکس ما ساس هس آن ساس بشیم با 500k بی اس میایم بالاسرتون : ) آخی الان Nw پلاسی خیلی بده که آقای خرچنگ و پاتریک ساسپند آن واقعا حیف نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAli ارسال شده در March 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 در در ۱۴۰۰/۹/۳ در 18:16، Tommy گفته است: وقتی با ماشین تــصادف کردی بابات میگه بیا خونه کارت ندارم بابات : لایک یادتون نره @Sepehr @xHosein @MiladME @Sonny @erfanx @Sami @DeFiNiTiVe @SFC @Alireza @ORTEGA @Radan @SentPowe @Aliherfei سورپرایز ....... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در March 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 در 9 ساعت قبل، West گفته است: آخی الان Nw پلاسی خیلی بده که آقای خرچنگ و پاتریک ساسپند آن واقعا حیف واقعا حیف کع هیچ اهمیتی نمیدم نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در March 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 در 10 ساعت قبل، Days گفته است: درسته صحیح با چیت گانریت خوب شد؟ نه مشتی من بلد نیستم چیت بزنم برو از احسان بپرس چرا بن شدم نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 در 44 دقیقه قبل، SHEYKH گفته است: نه مشتی من بلد نیستم چیت بزنم برو از احسان بپرس چرا بن شدم منطقیه 1 نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.