CyberDyne ارسال شده در November 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 حق اول: خداوکیلی فکر میکنید بعد از Meli و Ali بیشترین قدرت تو سرور دست کیه؟ @SFC? نه خیر بیشترین قدرت دست AdmBot هستش. یعنی ادمین بات هرموقع دلش بکشه میتونه @SFC رو کیک بده یا تعلیق کنه مثل کیک 30 مین تو show ها فکر میکنید AdmBot نمیتونه Meli رو بخاطر 30 مین AFK کیک کنه از سرور یا میتونه ولی جرعت این کارو نداره؟ من فکر کنم AdmBot میتونه ولی جرعت نمیکنه اگر اینکارو بکنه که..... هو الباقی حق دوم:شما از زمانی که وارد سرور میشید ادمین هستید میدونستید؟ 600 هزار اکانت تو ارساکیا هست و یعنی ما 600 هزار ادمین داریم البته ادمین اسم عوض کردن هستیما تو ucp وقتی اسم عوض میکنی به عنوان ادمین میزنن حق سوم: اگر تو فروم پلیس فتا @Ali 3 تا SV بگیره چی میشه؟ معلومه دیگه Rank down میشه Meli میشه موسس Ali میشه پشتیبان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 در 15 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: حق اول: خداوکیلی فکر میکنید بعد از Meli و Ali بیشترین قدرت تو سرور دست کیه؟ @SFC? نه خیر بیشترین قدرت دست AdmBot هستش. یعنی ادمین بات هرموقع دلش بکشه میتونه @SFC رو کیک بده یا تعلیق کنه مثل کیک 30 مین تو show ها فکر میکنید AdmBot نمیتونه Meli رو بخاطر 30 مین AFK کیک کنه از سرور یا میتونه ولی جرعت این کارو نداره؟ من فکر کنم AdmBot میتونه ولی جرعت نمیکنه اگر اینکارو بکنه که..... هو الباقی حق دوم:شما از زمانی که وارد سرور میشید ادمین هستید میدونستید؟ 600 هزار اکانت تو ارساکیا هست و یعنی ما 600 هزار ادمین داریم البته ادمین اسم عوض کردن هستیما تو ucp وقتی اسم عوض میکنی به عنوان ادمین میزنن حق سوم: اگر تو فروم پلیس فتا @Ali 3 تا SV بگیره چی میشه؟ معلومه دیگه Rank down میشه Meli میشه موسس Ali میشه پشتیبان awli نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در November 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 در ۱ ساعت قبل، Aliherfei گفته است: حق اول: خداوکیلی فکر میکنید بعد از Meli و Ali بیشترین قدرت تو سرور دست کیه؟ @SFC? نه خیر بیشترین قدرت دست AdmBot هستش. یعنی ادمین بات هرموقع دلش بکشه میتونه @SFC رو کیک بده یا تعلیق کنه مثل کیک 30 مین تو show ها فکر میکنید AdmBot نمیتونه Meli رو بخاطر 30 مین AFK کیک کنه از سرور یا میتونه ولی جرعت این کارو نداره؟ من فکر کنم AdmBot میتونه ولی جرعت نمیکنه اگر اینکارو بکنه که..... هو الباقی حق دوم:شما از زمانی که وارد سرور میشید ادمین هستید میدونستید؟ 600 هزار اکانت تو ارساکیا هست و یعنی ما 600 هزار ادمین داریم البته ادمین اسم عوض کردن هستیما تو ucp وقتی اسم عوض میکنی به عنوان ادمین میزنن حق سوم: اگر تو فروم پلیس فتا @Ali 3 تا SV بگیره چی میشه؟ معلومه دیگه Rank down میشه Meli میشه موسس Ali میشه پشتیبان نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در November 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 حق های جالبی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealSina ارسال شده در November 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 در 7 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: حق اول: خداوکیلی فکر میکنید بعد از Meli و Ali بیشترین قدرت تو سرور دست کیه؟ @SFC? نه خیر بیشترین قدرت دست AdmBot هستش. یعنی ادمین بات هرموقع دلش بکشه میتونه @SFC رو کیک بده یا تعلیق کنه مثل کیک 30 مین تو show ها فکر میکنید AdmBot نمیتونه Meli رو بخاطر 30 مین AFK کیک کنه از سرور یا میتونه ولی جرعت این کارو نداره؟ من فکر کنم AdmBot میتونه ولی جرعت نمیکنه اگر اینکارو بکنه که..... هو الباقی حق دوم:شما از زمانی که وارد سرور میشید ادمین هستید میدونستید؟ 600 هزار اکانت تو ارساکیا هست و یعنی ما 600 هزار ادمین داریم البته ادمین اسم عوض کردن هستیما تو ucp وقتی اسم عوض میکنی به عنوان ادمین میزنن حق سوم: اگر تو فروم پلیس فتا @Ali 3 تا SV بگیره چی میشه؟ معلومه دیگه Rank down میشه Meli میشه موسس Ali میشه پشتیبان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در November 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 سممم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 مطالیپ طینز این کامنت صرفا جهت شاخ نشدن این فرد @Aliherfei میباشد! نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.