HeY ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام و درود, اقا من وارد فکشن TTC شدم ولی در UCP نزده! از چنتا ادمین هم پرسیدم که گفتن باید /Q بدی تا بزنه تو UCP ولی من چند بار شده /Q دادم ولی چیزی نشد متاسفانه و اقای @SFC من گفتن این مشکل رو بزارم توی قسمت باگ ها. ممنون میشم رسیدگی کنید @Ali @Meli.پ.ن: بنده تاریخ 2021/11/13 به فکشن رفتم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): میتونید درخواست عضویت و استعفا فکشن TTC رو هم ببینید. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - ویرایش شده November 16, 2021 توسط LaStWiZarD !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 تو فکشن نیسی که لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeHe ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 لاگت پاک مونده خوبه دیگه ?♾️...?????? ??? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 سلام ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 با سلام. یعنی نه ورود شما به اقلیت و نه اخراج شما ثبت نشد!؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده